ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΘΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ;

Ερώτηση προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κατέθεσε ο Χρ. Κέλλας

Στο αίτημα της  Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, για πραγματοποίηση μεταθέσεων στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας, συνηγορεί ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, καταθέτοντας σχετική ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Ο Λαρισαίος πολιτικός φέρνει το θέμα στη Βουλή, ζητώντας από τον αρμόδιο Υπουργό “να εξετάσει θετικά το αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, που είναι και αίτημα όλων των Αστυνομικών, που έλκουν την καταγωγή τους από το νομό, ώστε να προβλεφθούν έστω και οι ελάχιστες δυνατές θέσεις για μετάθεση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας”.

Αναλυτικά η ερώτηση του κ. Κέλλα:

Έντονες είναι οι διαμαρτυρίες της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, που εκφράζονται, μάλιστα, με σχετική επιστολή, καθώς στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας δεν προβλέπονται κενές θέσεις για πραγματοποίηση μεταθέσεων το τρέχον έτος.

Πιο συγκεκριμένα, στην επιστολή αναφέρεται πως “Αστυνομικοί, που έλκουν την καταγωγή τους από το Ν. Λάρισας, με πολλά χρόνια υπηρεσίας και αντιστοίχως πολλά μόρια, βλέπουν τις ελπίδες μετάθεσής τους στη Λάρισα να εξανεμίζονται, εν αντιθέσει με ό, τι συμβαίνει σε Αστυνομικές Διευθύνσεις άλλων περιοχών, στις οποίες προβλέπονται θέσεις για μετάθεση, αν και έχουν επάρκεια ανθρώπινου δυναμικού”.

Άξιο αναφοράς, είναι και το γεγονός πως μεγάλοι χαμένοι αυτής της κατάστασης, είναι οι τρίτεκνοι Αστυνομικοί, που δεν έχουν λάβει ακόμη μετάθεση.

Κατόπιν όλων των παραπάνω, ερωτάσθε Κύριε Υπουργέ:

Προτίθεστε να εξετάσετε θετικά το αίτημα της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, που είναι και αίτημα όλων των Αστυνομικών, που έλκουν την καταγωγή τους από το Ν. Λάρισας, ώστε να προβλεφθούν έστω και οι ελάχιστες δυνατές θέσεις για μετάθεση στην Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας;

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ