ΑΓΩΝΑΣ “ΦΩΤΙΑ” ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ Γ.Σ.ΑΜΠΕΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΡΙΚΑΛΑ

Ένας από τους πιο κρίσιμους αγώνες του φετινού Πρωταθλήματος Μπάσκετ της Α1 ΕΣΚΑΘ, διεξάγεται το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου στις 5μ.μ στον Αμπελώνα, με την τοπική ομάδα να υποδέχεται τον Α.Ο.Τρικάλων, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής.

Οι Αμπελωνίτες, που βρίσκονται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, με 13 νίκες σε 14 αγώνες, επιθυμούν διακαώς τη νίκη, τόσο για να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από τους πρωτοπόρους Γόμφους, όσο και για να διπλασιάσουν τις νίκες τους απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων (στον πρώτο γύρο είχαν επικρατήσει εκτός έδρας με 58 – 74), καθώς μετά το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, θα ακολουθήσουν αγώνες μπαράζ των τεσσάρων πρώτων ομάδων, με τις ομάδες να “κουβαλάνε” τις μεταξύ τους νίκες και ήττες. Στον αντίποδα, οι Τρικαλινοί βρίσκονται στην 3η θέση, με 10 νίκες σε 14 αγώνες και με νίκη τους θα πλησιάσουν την ομάδα του Αμπελώνα, ισοφαρίζοντας, συγχρόνως, τις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Το Δ.Σ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα, με ανακοίνωσή του, απευθύνει κάλεσμα στους φίλους της Αμπελωνίτικης ομάδας, τονίζοντας:

«Η ώρα για έναν από τους κρισιμότερους αγώνες της ομάδας μας, έφτασε. Στην μεγάλη προσπάθεια, που κάνουμε, η στήριξη του κόσμου μας είναι απαραίτητη. Γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο καλούμε όλους τους Αμπελωνίτες αλλά και όλους τους φίλους της ομάδας μας, να γεμίσουν το γήπεδο και να γίνουν ο 6ος μας παίχτης. Μαζί κερδίζουμε, μαζί παλεύουμε, μαζί προχωρούμε… ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ – ΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ