ΜΕ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΟΥ ΧΑΤΖΙΔΑΚΙ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ ΚΑΠΗΛΕΙΟΥ

Μαρία Καργαδούρη και Δημήτρης Δεμίρης τη Δευτέρα στη Λάρισα

Μια βραδιά αλλιώτικη από τις άλλες ετοιμάζει για φίλους και πελάτες το γνωστό μεζεδοπωλείο «Καπηλειό» (Αθ. Διάκου 4-6, Λάρισα) που γιορτάζει τα 7 χρόνια λειτουργίας του συντροφιά με αγαπημένα κομμάτια του Μάνου Χατζιδάκι, αλλά και με μουσικές αναφορές στους θρυλικούς Beatles, τον Leonard Cohen, τον Βob Dylan, τους Kings κλπ.

«10/2/2013 – 10/2/2020 Εφτά χρόνια πριν, ξεκινήσαμε δειλά- δειλά, αλλά με περισσό μεράκι το Καπηλειό μας… Τόσο για να προσφέρουμε ωραίες γεύσεις και ένα ζεστό περιβάλλον στον κόσμο αλλά και να δημιουργήσουμε το στέκι μας. Το Καπηλειό μας λοιπόν κλείνει τα 7 και εμείς θα το γιορτάσουμε, τη Δευτέρα 10/2, υπό τους ήχους του Μάνου Χατζιδάκι σε μια άκρως διαφορετική βραδιά… Όσοι πιστοί… προσέλθετε!!!», αναφέρουν τα παιδιά του Καπηλειού, προσκαλώντας όλους στην όμορφη εκδήλωση.

Η ιδιαίτερη φωνή της Μαρίας Καργαδούρη και η κιθάρα του Δημήτρη Δεμίρη σε μια καλλιτεχνική σύμπραξη ως «Just the two οφ us» θα «ντύσουν» μουσικά την εκδήλωση, προσφέροντας μας ένα πρόγραμμα με γνωστά και αγαπημένα της δισκογραφίας αλλά και δικά τους κομμάτια που κυκλοφορούν… ελεύθερα!

Η εκδήλωση θα γίνει τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου, στις 21.30, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλ. 2414002577.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ