ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ Π. ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟΥ Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΧΑΛΚΙΑ-ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΙΝΑΚΟΘΗΚΗ

Παρουσία του υπουργού Εσωτερικών Π. Θεοδωρικάκου πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας η τελετή βράβευσης των αθλητών που διακρίθηκαν σε πανελλήνια πρωταθλήματα την περασμένη περίοδο, σε μια λιτή εκδήλωση που διοργάνωσε η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας.

Στο πλαίσιο της τελετής βραβεύτηκαν για την προσφορά τους στον αθλητισμό και τις διακρίσεις που έφεραν στη χώρα μας οι Ολυμπιονίκες Φ. Χαλκιά και Λ. Παπακώστας, ενώ τα βραβεία απένειμαν ο υπουργός Εσωτερικών και ο Περιφερειάρχης αντίστοιχα.

«Μπράβο στα παιδιά που αθλούνται και μπράβο στα παιδιά που κάνουν στίβο, γιατί ο στίβος είναι μοναχικός», σημείωσε σε σύντομο χαιρετισμό του ο κ. Θεοδωρικάκος, που αναφερόμενος στους δύο Ολυμπιονίκες μίλησε για δύο σπουδαίους αθλητές που μας έδωσαν μεγάλες στιγμές συγκίνησης και περηφάνειας.

«Οι δύο αθλητές αποτελούν πρότυπο για τα νέα παιδιά καθώς επιστράτευσαν όλες τους τις δυνάμεις για να εκπροσωπήσουν επάξια την πατρίδα μας», κατέληξε, προτρέποντας τη νεολαία να ασχοληθεί με τον αθλητισμό αλλά και τη διοίκηση του ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας προκειμένου την επόμενη φορά να βραβεύσει και την Τρικαλινή παγκόσμια πρωταθλήτρια του ακοντισμού Σ. Σακοράφα.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ