Η ΝΔ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΕΒΑΖΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Χαιρετισμός της βουλευτή ν. Λάρισας Στέλλας Μπίζιου στις εκδηλώσεις των ΔΗΜ.Τ.Ο. Τυρνάβου και Φαρσάλων

Ο ορισμός μου από τον Πρόεδρο της Βουλής ως αντιπρόσωπος του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην ομάδα παρατηρητών των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στις Εθνικές εκλογές του Αζερμπαϊτζάν, κατόπιν πρόσκλησης της Κεντρικής Εκλογικής Επιτροπής της χώρας, με βρίσκει στο μακρινό Μπακού και γι’ αυτό δεν μπορώ σήμερα να βρίσκομαι κοντά σας.

Θα ήθελα με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ σε όλους εσάς χρόνια πολλά με υγεία και ευτυχία για τον καθένα από εσάς και για τις οικογένειες σας. Εύχομαι στο νέο χρόνο να δείτε όλα σας τα όνειρα να γίνονται πραγματικότητα.

Η κυβέρνηση της ΝΔ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και όλοι οι βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ εργαζόμαστε σκληρά, κάθε μέρα, για να καταφέρουμε να δημιουργήσουμε εκείνες τις συνθήκες που θα μας επιτρέψουν να πετύχουμε το καλύτερο για τη χώρα.

Για να πετύχουμε κάτι τέτοιο, εκτός από τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και την ενότητα του λαού μας, η χώρα μας χρειάζεται και ισχυρούς θεσμούς.

Ο υπουργός Εσωτερικών που σήμερα είναι καλεσμένος στην εκδήλωση σας είναι ένας από τους ανθρώπους που εργάζονται με σχέδιο και με πρόγραμμα προς αυτή ακριβώς την κατεύθυνση: να ισχυροποιήσει θεσμικά την Τοπική Αυτοδιοίκηση να την καταστήσει εγγύηση Δημοκρατίας και ανόθευτης λαϊκής έκφρασης. Γι αυτό και όλοι μας είμαστε δίπλα στον Τάκη Θεοδωρικάκο και στους συνεργάτες του.

Φίλοι και φίλες,

Είμαστε η κυβέρνηση που μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα καταφέραμε να πετύχουμε τόσα πολλά. Δεν πρόκειται όμως να σταματήσουμε εδώ.

Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για μια πιο ισχυρή οικονομία που θα καταφέρει να δημιουργήσει χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, για ένα ισχυρό κράτος που θα είναι σύμμαχος του πολίτη και του επιχειρηματία, για ένα σύστημα υγείας αποτελεσματικό για όλους τους Έλληνες, για μια εκπαίδευση πραγματικό μοχλό ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, με την πολιτική των συμμαχιών του Κυριάκου Μητσοτάκη, στέλνουμε ηχηρό μήνυμα προάσπισης των εθνικών μας κυριαρχικών δικαιωμάτων.

Η παράταξη της ΝΔ ήταν εκείνη που πάντοτε στα δύσκολα έβαζε την Ελλάδα πάνω απ’ όλα. Γι’ αυτό το λόγο και θα πρέπει όλοι εσείς, οι τίμιοι αγωνιστές της παράταξης μας, να είστε υπερήφανοι! Σας καλώ, όλοι μαζί, να γράψουμε σήμερα το μέλλον αυτού του τόπου.

Ευχαριστώ θερμά!

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ