Η Τ.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΛΜΕ ΤΟΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΦΟΥΝΤΑ

Επισημοποιείται το ρήγμα στους κόλπους της παράταξης στη Λάρισα

Ανακοίνωση με την οποία επισημαίνει ότι στηρίζει για πρόεδρο της ΕΛΜΕ Λάρισας τον Αθανάσιο Φούντα εξέδωσε σήμερα η Τ.Ε. Λάρισας της ΔΑΚΕ καθηγητών Λάρισας καλώντας μάλιστα τους φίλους της παράταξής σε συνέλευση την ερχόμενη Κυριακή. Η ανακοίνωση έρχεται μία μόλις ημέρα πριν την προγραμματισμένη για αύριο συνέλευση που συγκάλεσε η Σ.Ε. Λάρισας της ΔΑΚΕ καθηγητών

που είχε ταχθεί υπέρ της υποψηφιότητας του Ν. Παναγιώτου για τη θέση του προέδρου της ΕΛΜΕ Λάρισας.

Η σημερινή ανακοίνωση της Τ.Ε. της παράταξης που υποστηρίζει ότι έχει την έγκριση της Ε.Ε. της ΔΑΚΕ Καθηγητών αναδεικνύει στο έπακρο το διχασμό που υπάρχει στους κόλπους της παράταξης στη Λάρισα.

Αναλυτικά η σημερινή ανακοίνωση έχει ως εξής:

“Σήμερα, Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020, με βάση το άρθρο 12 του κανονισμού λειτουργίας της Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε.  και κατόπιν προσκλήσεως , από τον ορισθέντα από την Ε.Ε. της Δ.Α.Κ.Ε.  Δ.Ε. , συνήλθε η Τοπική Επιτροπή (Τ.Ε.) της Δ.Α.Κ.Ε. καθηγητών ν. Λάρισας. Από τα επτά (άρθρο 12 παρ.1)  μέλη της Τ.Ε.( βάσει των εκλογών της Ε.Λ.Μ.Ε.  ν. Λάρισας της 18ης  Δεκεμβρίου 2019) παραβρέθηκαν τα έξι.

Το ένα μέλος αποχώρησε.

Ομόφωνα αποφασίστηκαν τα εξής:

Συγκροτείται σε Σώμα η νέα Τ.Ε. της ΔΑΚΕ καθηγητών ν. Λάρισας ως εξής:

Πρόεδρος: Καρκαλής Νικόλαος

Αντιπρόεδρος: Κωστόπουλος Κων/νος

Γ. Γραμματέας:  Μπατσίλα Δάφνη

Ταμίας:  Ζέρβας Νικόλαος

  1. Ορίζεται (αρμοδιότητα που εκχωρείται στην Τ.Ε. με απόφαση της Ε.Ε. της Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. της 27 Ιανουαρίου 2020 ) υποψήφιος για τη θέση του Προέδρου της Ε.Λ.Μ.Ε.  ν. Λάρισας  ο  Φούντας Αθανάσιος .
  2. Καλούνται οι φίλοι της Δ.Α.Κ.Ε. Δ.Ε. σε Γενική Συνέλευση την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Metropol στις 6:30 μ.μ. με θέματα:

α) Συνδικαλιστική ενημέρωση

β) Οργανωτικά θέματα Τ.Ε.

γ) εγγραφή μελών

δ) Κοπή πίτας

Η ΔΑΚΕ ακολουθώντας δημοκρατικές διαδικασίες ,θα είναι πάντα στο πλευρό κάθε συναδέλφου”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ