ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΔΕΔΔΗΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ

Σε εικόνες βομβαρδισμένου τοπίου παραπέμπουν εδώ και πάνω από 10 μέρες πολλά πεζοδρόμια στη συνοικία Νεράιδα της Λάρισας εξαιτίας έργων του ΔΕΔΔΗΕ, που παρά τις αρχικές εκτιμήσεις και ανακοινώσεις παραμένουν ημιτελή δημιουργώντας προβλήματα στην καθημερινότητα των πολιτών.

Μετ’ εμποδίων η είσοδος-έξοδος των κατοίκων από τα σπίτια τους, με τα χαρακτηριστικά τμήματα από τα «καρούλια» των καλωδίων να λειτουργούν… υποστηρικτικά για τους κατοίκους των οδών Ικαρίας και Δήλου, ενώ στη δεύτερη περίπτωση εκτός από τα ανύπαρκτα προς το παρόν πεζοδρόμια τη διέλευση «μπλοκάρουν» και ογκώδη μηχανήματα που βρίσκονται μονίμως παρκαρισμένα στη συμβολή της οδού με την πολυσύχναστη οδό Καρδίτσης.

«Ακριβώς απέναντι υπάρχει ιδιωτικό εκπαιδευτήριο και μικρά παιδιά κινούνται συνεχώς στο δρόμο. Κάναμε υπομονή, ωστόσο η ενημέρωση ήταν πως τα έργα θα ολοκληρωθούν μέχρι τις αρχές του μήνα και πλέον έχουν ξεπεράσει ήδη το 10ήμερο και πάει λέγοντας» ανέφερε στο paidis.com αγανακτισμένος κάτοικος της συνοικίας.

«Και να σκεφτεί κανείς πως οι Κινέζοι σε 6-8 μέρες «σήκωσαν» ολόκληρα νοσοκομεία για της ανάγκες του κοροναϊού, ενώ εμείς ακόμη παλεύουμε για να στρώσουμε δυο πεζοδρόμια», έκλεισε την κουβέντα μας απογοητευμένος.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ