ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΙΣΑ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΙΤΙΚΟΥ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ – ΜΠΟΥΡΑΝΙ 2020

Μια πανέμορφη αφίσα που φιλοτέχνησε η διαφημιστική logotype της κ. Εύης Λιάκου θα επικοινωνήσει το φετινό τυρναβίτικο καρναβάλι – μπουρανί. Αποτελεί επιλογή του δήμου ώστε να αποτυπώνει το κλίμα των ημερών στους επισκέπτες της πόλης με στόχο να γίνει ο Τύρναβος το επίκεντρο των καρναβαλικών εκδηλώσεων της Κεντρικής Ελλάδας.

Σιγά – σιγά η πόλη και ο δήμος γενικότερα μπαίνουν σε ρυθμούς αποκριάς και το πρόγραμμα των εκδηλώσεων που θα ακολουθήσουν αναμένεται να τονώσουν αυτό το κλίμα χαράς και γλεντιού.

Την ίδια ώρα ο γνωστός από τις δημιουργίες του Τέλης Μπλάντας με την ομάδα του εργάζονται πυρετωδώς για την κατασκευή των αρμάτων, ενώ οι καρναβαλικές ομάδες συγκροτούνται και επιλέγουν θέματα για τη φετινή παρέλαση. Στους ίδιους ρυθμούς και τα μέλη του συλλόγου Μπουρανί που το Σάββατο διοργανώνουν τον ετήσιο χορό τους ώστε να “σφυρίξουν” την έναρξη των δράσεών τους που θα κορυφωθούν την Καθαρή Δευτέρα.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Γιάννης Κόκουρας που έχει στο πλευρό του τη γνωστή τυρναβίτισσα διαφημίστρια Εύη Λιάκου σε μια άψογη συνεργασία για τη φετινή διοργάνωση, μέσα από τις εκδηλώσεις που ετοιμάζονται θέλει να γίνει ο Τύρναβος μονόδρομος για τους επισκέπτες που θέλουν να ζήσουν μοναδικές αποκριάτικες στιγμές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ