ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν τη Δευτέρα οι δύο εκ των τεσσάρων οπαδών της ΑΕΛ που συνελήφθησαν το απόγευμα του Σαββάτου κατά τη διάρκεια επεισοδίων με την αστυνομία πριν τον αγώνα της ΑΕΛ με την τοπική ομάδα στο ΔΑΚ Λαμίας.

Οι δύο νεαροί οπαδοί, ηλικίας 19 και 20 ετών, κατηγορούνται για παράβαση νομοθεσίας περί αθλητισμού, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών και παρακώλυση συγκοινωνιών, ενώ ζήτησαν και πήραν προθεσμία για την Τετάρτη, οπότε και θα δικασθούν στα δικαστήρια της Λαμίας.

Οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες αρνούνται τη συμμετοχή τους στα επεισόδια, υποστηρίζοντας μάλιστα πως το όχημά τους εγκλωβίστηκε στην περιοχή του Σανατορίου με αποτέλεσμα να υποστεί σημαντικές υλικές ζημιές από τον πετροπόλεμο που βρισκόταν σε εξέλιξη μεταξύ οπαδών και ΜΑΤ.

Σημειώνεται πως κατηγορούμενοι στην ίδια υπόθεση είναι και δύο ανήλικοι ηλικίας 17 ετών, εκ των οποίων ο ένας αντιμετωπίζει και κατηγορία για παράβαση νομοθεσίας περί όπλων, καθώς σύμφωνα με την αστυνομία στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλομπ).

Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι και θα οριστεί τακτική δικάσιμος, ενώ η υπόθεση θα εκδικασθεί από το αρμόδιο δικαστήριο Ανηλίκων.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ