ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΟΙ “ΣΕΛΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ”

Εκλέχτηκε νέο δ.σ. στο σύλλογο

Πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του  Πολιτιστικού Συλλόγου Πυθιωτών Λάρισας «Οι Σελλοί του Ολύμπου» στην ταβέρνα-ψητοπωλείο “Πάμε Πλατεία” στην πλατεία Αποστόλων Πέτρου και Παύλου με την παρουσία των μελών και φίλων του συλλόγου.

Αντάμωσαν, αντάλλαξαν  ευχές για την καινούργια χρονιά  και  πέρασαν ένα όμορφο μεσημεριανό. Ο απερχόμενος Πρόεδρος κ. Θωμάς Αστερίου αναφέρθηκε αναλυτικά στις ποικίλες δράσεις του συλλόγου κατά την προηγούμενη τριετία και ευχαρίστησε το Δ.Σ. τα μέλη και τους αξιέπαινους χορηγούς του Συλλόγου. Παρέστησαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Πρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας Ελασσονιτών κ. Κώστας Σκριάπας, η Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Πυθίου «Πύθιος Απόλλωνας» και η Πρόεδρος του αδελφοποιημένου συλλόγου «Αλησμόνητες Πατρίδες» κ. Ιωάννα Σκενδερίδου.

Από τις εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συλλόγου εκλέχτηκαν οι εξής : Θωμάς Αστερίου, Ανδρέας Διδασκάλου, Ιωάννης Τσακιστάρας, Αποστολία Φαρμάκη, Γιώργος Παληγιάννης, Παύλος Αδάμου και Γιώργος Διδασκάλου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ