ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΤΑ ΚΑΠΗ ΡΑΨΑΝΗΣ ΚΑΙ ΠΥΡΓΕΤΟΥ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των ΚΑΠΗ Ραψάνης και Πυργετού του Δήμου Τεμπών. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης, ο οποίος ευχήθηκε στους ηλικιωμένους υγεία, χαρά και ευτυχία, καθώς και ο αντιδήμαρχος κ. Παν. Γκατζόγιας, και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων κ. Δημ. Ζήλος και Αθ. Λαϊνας.

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η στιγμή της βράβευσης των πρώην Δημάρχων του Δήμου Κάτω Ολύμπου, κ. κ. Δημ. Σούκου και Νικ. Βαλσαμόπουλου, για την πολύτιμη και πολυετή προσφορά τους στα ΚΑΠΗ του πρώην Δήμου Κάτω Ολύμπου. Η πρόταση για την βράβευση των πρώην δημάρχων, υποβλήθηκε από την Προϊσταμένη  κ. Πανωραία Τσικλητάρη και το προσωπικό των ΚΑΠΗ και έγινε δεκτή με χαρά από την Δημοτική Αρχή.

Οι ηλικιωμένοι διασκέδασαν με κέφι και ζωντάνια, έως αργά, με την ορχήστρα του κ. Σπ. Μητρούλα και κλαρίνο τον κ. Δημ. Μιχαλέ.

Η μικτή χορωδία Πυργετού τραγούδησε όμορφα τραγούδια, προσφέροντας μια όμορφη μουσική βραδιά στους ηλικιωμένους.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, οi αιδεσιμώτατοi   π. Αλέξανδρος και π. Διόδωρος, ο Πρόεδρος του Δ. Σ. κ. Γ. Κυρίτσης, οι  αντιδήμαρχοι κ. κ. Ν. Μητσογιάννης,  Κ. Ζαρδούκας και Γ. Νικολάου, οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. κ. Δημ. Μαϊμάρης, Χρ. Κρικώνης και Αχ. Διψάνας,  η Προϊσταμένη κ. Παν. Τσικλητάρη και το προσωπικό των ΚΑΠΗ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ