ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ Η ΕΛΜΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Το Δ.Σ. θα πραγματοποιήσει σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας στη διεύθυνση β/βαθμιας εκπαίδευσης

Ούτε χθες βγήκε λευκός καπνός από το δ.σ. της ΕΛΜΕ Λάρισας αναφορικά με την εκλογή προεδρείου, αφού υπήρξε απουσία λόγω ασθένειας μέλους του δ.σ. που ανήκει στις ΣΥΝΕΚ και κατά συνέπεια η μη ύπαρξη απαρτίας οδήγησε σε αναβολή της συζήτησης για την εκλογή προεδρείου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι 3 σύμβουλοι της ΔΑΚΕ κ.κ.  Φούντας, Κωστόπουλος και Μπατσίλα παρουσίασαν στη συνεδρίαση την επιστολή της κεντρικής ΔΑΚΕ βάσει της οποίας η παράταξη στηρίζει για πρόεδρο της ΕΛΜΕ τον Αθ. Φούντα, με την εκπρόσωπο της ΠΕΚ κ. Τασιοπούλου να ζητά διευκρινίσεις και να δείχνει ότι αμφισβητεί την επιστολή, με αποτέλεσμα να υπάρξει λεκτική κόντρα με τους 3 εκπροσώπους της ΔΑΚΕ.

Διαμαρτυρία

Εν τω μεταξύ όπως αποφασίστηκε στη χθεσινή συνεδρίαση, η διοίκηση της ΕΛΜΕ θα πραγματοποιήσει σήμερα παράσταση διαμαρτυρίας στο γραφείο του διευθυντή β/βαθμιας εκπαίδευσης τόσο για το θέμα των ποινών που επέβαλε σε δύο εκπαιδευτικούς για τη δημόσια κριτική που του άσκησαν, όσο και για το θέμα του κλεισίματος τμήματος στο ΕΠΑΛ Αγιάς με απόφαση του διευθυντή του σχολείου. Μάλιστα στη συνεδρίαση καταγγέλθηκε η στάση του αιρετού της ΔΑΚΕ στο ΠΥΣΔΕ Λάρισας ο οποίος συμφώνησε με το κλείσιμο του τμήματος.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ