ΑΣΤ. ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΣΦΙΧΤΟΣ ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΝΔ

Για σφιχτό εναγκαλισμό της δημοτικής αρχής του δήμου Τυρνάβου με το κόμμα της ΝΔ και κατ’ επέκταση με την κυβέρνηση που αποτελεί τροχοπέδη για την προώθηση των θεμάτων που απασχολούν τον τόπο έκανε λόγο χθες ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Στ. Ροντούλης κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου λίγο πριν αποχωρήσει η “Δράση Πολιτών”

σε ένδειξη διαμαρτυρίας για αυτή την στενή σχέση δήμου – κόμματος – κυβέρνησης.

Αφορμή για αυτή τη διαμαρτυρία του κ. Ροντούλη υπήρξε η πρόσφατη επίσκεψη του υπουργού Εσωτερικών στο δημαρχείο που έγινε εν αγνοία όλων των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και η κεκλεισμένων των θυρών σύσκεψη του δημάρχου με τον υπουργό, τους βουλευτές της ΝΔ Μ. Χαρακόπουλο και Χρ. Κέλλα και του προέδρου της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ Χρ. Καπετάνου.

Μιλώντας στο paidis.com μετά τη συνεδρίαση ο κ. Ροντούλης τόνισε ότι “είναι απαράδεκτο να γίνονται τέτοιες συσκέψεις στο δημαρχείο με τον κατ’ εξοχή αρμόδιο για την αυτοδιοίκηση υπουργό, χωρίς εκπροσώπους της αντιπολίτευσης και χωρίς τους αντιδημάρχους που περίμεναν έξω από την αίθουσα για μία φωτογραφία με τον υπουργό”.

Επιπλέον ο κ. Ροντούλης εξέφρασε φόβους για την ύπαρξη συζήτησης κατά τη διάρκεια της συνάντησης γύρω από τη δημιουργία δομής προσφύγων – μεταναστών στο δήμο Τυρνάβου που να δικαιολογεί αυτή τη μυστικότητα, κάτι που όμως διέψευσε σε όλους τους τόνους ο δήμαρχος Γ. Κόκουρας.

Ο επικεφαλής της “Δράσης Πολιτών” στη χθεσινή συνεδρίαση ζήτησε πληροφόρηση για το αν κατά τη διάρκεια της πρόσφατης συνάντησης του δημάρχου με τον υπουργό Υγείας στην πίτα της ΝΟΔΕ Λάρισας της ΝΔ τέθηκε το θέμα της ενίσχυσης της βάσης του ΕΚΑΒ στον Τύρναβο με οδηγούς ώστε να μπορεί να υλοποιεί και την τρίτη βάρδια που δεν υπάρχει σήμερα, με τον κ. Κόκουρα να τονίζει ότι δεν συζητήθηκε κάτι τέτοιο.

Τέλος ο κ. Ροντούλης στη χθεσινή συνεδρίαση ζήτησε ενημέρωση για τις δαπάνες του περυσινού καρναβαλιού και για την ύπαρξη ή όχι χρέους από την περυσινή διοργάνωση για τα οποία θα υπάρξει ενημέρωση σε επόμενη συνεδρίαση του δ.σ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ