ΟΜΑΔΑ ΑΠΟ ΧΡΥΣΟ Ο ΑΟ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ “ΕΥΖΗΝ” ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Κάνοντας καταπληκτική εμφάνιση όλοι οι αθλητές της ομάδας, σάρωσαν τα μετάλλια στο 1ο προκριματικό πρωτάθλημα Ταεκβοντό της Ένωσης Ταεκβοντό Βορείου Ελλάδος (Ε.ΤΑ.Β.Ε.) και στο 1ο Kids Festival, για την συγκρότηση των κλιμακίων 2020, που διεξήχθη το περασμένο Σαββατοκύριακο στο κλειστό γυμναστήριο Ωραιοκάστρου στην Θεσσαλονίκη.

Με την  συμμετοχή 884 αθλητών και αθλητριών από 111 συλλόγους από όλη την Βόρεια Ελλάδα, ο Α.Ο. Ταεκβοντό Αμπελώνα “ΕΥΖΗΝ”, συμμετείχε με 26 αθλητές και αθλήτριες και κατάφερε να κατακτήσει 17 μετάλλια:

9 Χρυσά μετάλλια:

1) Ντόβα Ειρήνη του Χαράλαμπου

2) Τσέτσιλα Χριστίνα του Ιωάννη

3) Μπικέρη Ελευθερία του Ιωάννη

4) Δράμη Άννα του Αθανασίου

5) Μαστοροδήμου Γιώτα του Παναγιώτη

6) Μπαργιώτας Μάνος του Ηλία

7) Μπζιώτας Άγγελος του Θεόδωρου

8) Γιαννούλας Γιώργος του Αλέξη

9)Τσέτσιλας Κωνσταντίνος του Ιωάννη

3 Ασημένια μετάλλια:

1) Νταβαρούκα Ραφαηλία του Ιωάννη

2) Μπαρούτας Νίκος του Αθανασίου

3) Γκάμπτσας Αστέριος του Ιωάννη

5 χάλκινα μετάλλια:

1) Αβδουλά Χριστίνα του Κωνσταντίνου

2) Νάτσιος Νίκος του Σπύρου

3) Τσακνάκης Γιώργος του Νικολάου

4) Μπικέρης Γιώργος του Ιωάννη

5) Παπαϊωάννου Παναγιώτης του Γεωργίου

Το ΔΣ και η πρόεδρος κ. Κωνσταντίνα Γκαγκανιάρα συγχαίρει τους Δασκάλους, κ.κ. Χαράλαμπο Ντόβα και Μιχάλη Λάκη για τις εξαιρετικές εμφανίσεις και δίνει τα θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες  για τις συνεχόμενες μεγάλες  διακρίσεις τους.

Επίσης ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν και τις νίκες που πέτυχαν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να μπούνε στο βάθρο των νικητών.

Και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους  γονείς τις ομάδας, που είναι πάντα δίπλα μας και στηρίζουν τα όνειρα και τις προσπάθειες όλων των παιδιών.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ