ΡΟΦΗΜΑΤΑ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ «ΔΙΕΞΟΔΟΣ»

Απτόητοι παρά τη βροχή και με σύνθημα «ας ζεσταθούμε» φορείς της Λάρισας ένωσαν τις δυνάμεις τους το απόγευμα της Παρασκευής με σκοπό την εκδήλωση αγάπης σε οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους.

Ο Σύλλογος για την επανένταξη «Διέξοδος» διέθεσε σε συμβολική τιμή κούπες που φιλοτέχνησαν έγκλειστοι εκπαιδευόμενοι του καλλιτεχνικού εργαστηρίου του Κ.Κ. Λάρισας και οι μαθητές των ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ τις γέμισαν δωρεάν με ζεστό ρόφημα προσφέροντας και κεράσματα που ετοίμασε το τμήμα ζαχαροπλαστικής, σε μια όμορφη δράση που πραγματοποιήθηκε από της 5 το απόγευμα στην πλατεία Ταχυδρομείου.

«Σήμερα 14 Φεβρουαρίου στέλνουμε το δικό μας ιδιαίτερο μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης», σημειώνουν οι διοργανωτές, ενώ τα έσοδα από τις «κούπες αγάπης» θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση άπορων πρώην εξαρτημένων και αποφυλακισμένων που βρίσκονται σε διαδικασία επανένταξης.

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο της δράσης μέλη της Διεξόδου και του Προγράμματος Προαγωγής Αυτοβοήθειας ενημέρωναν τους ενδιαφερόμενους για τους σκοπούς και τις δραστηριότητές τους.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ