ΑΠΟΔΕΚΑΤΙΣΜΕΝΗ Η ΑΕΛ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΛΟΓΩ ΚΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΓΡΙΠΗΣ

Ανακοίνωση της διοίκησης της ΠΑΕ

Με 16 παίκτες τελικά η ΑΕΛ στο αυριανό δύσκολο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο AEL FC ARENA. Οι Ζίζιτς και Νούνιτς, που δεν προπονήθηκαν όλη την εβδομάδα, τελικώς δεν θα περιληφθούν στη 18αδα, αφού μέχρι προ ολίγης ώρας είχαν υψηλό πυρετό και υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μεταδώσουν τη γρίπη και στους υπόλοιπους παίκτες.

Το άγριο κυνηγητό από τη διαιτησία όλη τη χρονιά με ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες, με αποτέλεσμα η ΑΕΛ να έxει δεχθεί μέχρι τώρα 87 κίτρινες κάρτες (οι αντίπαλοί μας για την Ευρώπη έχουν δεχθεί κατά μέσο όρο 55 κίτρινες κάρτες), αριθμός ρεκόρ για την Super League, οδήγησε στον αποδεκατισμό της ομάδος μας και έτσι αύριο σε ένα από τα κρισιμότερα παιχνίδια της σεζόν δεν θα έχουμε τη δυνατότητα να συμπληρώσουμε ούτε 18άδα και να συμπληρώνουμε την 16άδα με νεαρούς παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί ποτέ σε επίσημο αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα και με το πέρας της συνέντευξης τύπου, γι αυτό το άγριο κυνηγητό που μας έχει αποδεκατίσει και που το έχουμε πληρώσει και σε πρόστιμα με περισσότερα από 25.000€, ποσό ρεκόρ για την Super League, ο κ. Κούγιας θα τοποθετηθεί επισήμως.

Αναρωτιόμαστε τι εικόνα θα δημιουργήσει στο μυαλό του για το ελληνικό ποδόσφαιρο ο διεθνής Σέρβος διαιτητής, όταν διαπιστώσει ότι ο περσινός νταμπλούχος και φέτος άμεσος διεκδικητής του Πρωταθλήματος ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει μια αντίπαλο που δεν μπορεί να συμπληρώσει 18άδα λόγω κίτρινων καρτών.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ