ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΚΟΥΡΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟ Π.Σ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Ανέβηκαν οι τόνοι στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας, όταν κατά τη διάρκεια συζήτησης επερώτησης της παράταξης «Πρωτοβουλία» που αφορούσε στην επιχορήγηση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για τη διερεύνηση της χημικής σύστασης και της προέλευσης της δυσοσμίας στο πολεοδομικό συγκρότημα του Βόλου προέκυψε κόντρα

μεταξύ του επικεφαλής της Δ. Κουρέτα και του Περιφερειάρχη Κ. Αγοραστού.

Όλα ξεκίνησαν όταν η παράθεση στοιχείων από την πλευρά του Δ. Κουρέτα προκάλεσε την αντίδραση Αγοραστού, ο οποίος αμφισβήτησε τον θεσμικό του ρόλο, με τον επικεφαλής της «Πρωτοβουλίας» να αποχωρεί εμφανώς εκνευρισμένος από τη συνεδρίαση.

Η συνέχεια μάλλον απρόοπτη, καθώς σε μια κίνηση-ματ ο Δ. Κουρέτας έστειλε σε όλα τα μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου απόφαση της Κομισιόν σύμφωνα με την οποία από τα τέλη Δεκεμβρίου του 2018 διορίστηκε για 5 χρόνια ως μέλος επιτροπής υπεύθυνης για την εκτίμηση χημικών κινδύνων εκπροσωπώντας τη χώρα μας.

Το όνομα του κ. Κουρέτα φιγουράρει στο Νο 39 της σχετικής λίστας, με τον ίδιο να απαντά με αυτό τον πρωτότυπο τρόπο στον Περιφερειάρχη!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ