ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΣ

Το τελευταίο αντίο στο σεμνό αγωνιστή της αριστεράς Νίκο Χατζή συνταξιούχο καθηγητή Φυσικής Αγωγής που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών, ύστερα από μάχη με ασθένεια, είπαν σήμερα το απόγευμα στους Γόννους συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και συναγωνιστές του.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω τη σύζυγό του και δύο παιδιά.

Για την απώλεια του Νίκου Χατζή εξέδωσε ανακοίνωση η Λαϊκή Συσπείρωση του δήμου Τεμπών στην οποία αναφέρονται τα εξής:

“Μεγάλη η θλίψη μας, για τον θάνατο του συναγωνιστή μας Νίκου Χατζή.

Ο Νίκος Χατζής υπήρξε ένας σεμνός και αταλάντευτος αγωνιστής της αριστεράς, που έδινε  το παρόν του σε όλες τις κινητοποιήσεις του κλάδου των εκπαιδευτικών, όπου υπηρεσιακά ανήκε,αλλά και σε κάθε κινητοποίηση του εργατικού κέντρου Λάρισας και του ΠΑΜΕ.
Υποστηρικτής και συνοδοιπόρος όλης της εργατικής τάξης και της αγροτιάς, συνέβαλε ουσιαστικά τόσο με την παρουσία του όσο και με τη φωνή και την κιθάρα του,σε όλες τις εκδηλώσεις αγώνα και γιορτής.
Δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνεις αγαπημένε μας σύντροφε Νίκο, γίνεται ακόμα πιο βαρύ για την αγαπημένη σου οικογένεια,που θα πορευτεί πλέον χωρίς εσένα.
Όμως το αντιστάθμισμα όλης αυτής της θλίψης, εξισορροπείται με το ήθος και την αγωνιστικότητα σου,που αφήνεις παρακαταθήκη σε όλους μας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα της αγαπημένης σου γης των Γόννων που σε σκεπάζει και που σε κάνει να περνάς στο χώρο των αθανάτων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ