ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΟ SCHOOLWAVE 2020

Συνολικά 139 μαθητικά και φοιτητικά συγκροτήματα από όλη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή για το Schoolwave 2020 που θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι στο Θέατρο Βράχων (3-4-5 Ιουλίου), ενώ η γιορτή της νεολαίας και του πολιτισμού θα έχει και… άρωμα Λάρισας!

Με όνειρα και φιλοδοξίες μετέχουν στο καταξιωμένο φεστιβάλ και τα μέλη των “AMALPHI”, έχοντας στη σύνθεσή τους τη Λαρισαία Φαίη Αραπατσάνη που αναμένεται να προσφέρει γερές δόσεις έντασης και μουσικής ενέργειας παίζοντας ντραμς!

Ταλαντούχα η νεαρή μουσικός, εγγονή του ιστορικού αθλητικού παράγοντα Νίκου Αραπατσάνη, μπορεί να μην επέλεξε τα παρκέ μα ήδη διαπρέπει μουσικά, καθώς το σχήμα τους έχει αποκτήσει ήδη το κοινό του, ενώ μετέχοντας σε διεθνή διαγωνισμό ιντερνετικής πλατφόρμας κατέκτησε τη 2η θέση ανάμεσα σε δεκάδες χώρες από όλο τον κόσμο!

Η 17χρονη Φαίη ανοίγει τα φτερά της για σπουδές στη μουσική στο Πανεπιστήμιο του Ρότερνταμ της Ολλανδίας, δίνοντας εξετάσεις με δική της σύνθεση με τίτλο “Shine 1929” (piano: Γ. Παπαδόπουλος, double base: Γ. Κωστόπουλος).

Απολαύστε το κομμάτι της όπως «ανέβηκε» στο Youtube, καλή τους επιτυχία στο φεστιβάλ και πολλές ευχές για καλή σταδιοδρομία στη νεαρή Λαρισαία που κάνει περήφανους τους συντοπίτες της στη Λάρισα και τη Γιάννουλη!

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ