Η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Οι εκλογές του Συλλόγου Πολιτικών Συνταξιούχων του Δημοσίου γίνονται την προσεχή Τρίτη 18 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας Παπακυριαζή 44 . Η  Συνέλευση  αρχίζει στις 10 π.μ. και οι εκλογές θα γίνουν  από 13 μ.μ. μέχρι 15 μ.μ.

Την Τρίτη λοιπόν μας δίνεται μια ακόμη ευκαιρία να συναντηθούμε, να δηλώσουμε ότι ….είμαστε ακόμα ζωντανοί… Να διαμαρτυρηθούμε και να καταγγείλουμε   τη διαχρονικά αντεργατική – αντιασφαλιστική πολιτική που συνεχίζεται παρά τις διακηρύξεις τους  για το  ¨τέλος¨ των μνημονίων. Να εκλέξουμε –  χωρίς να αναθέσουμε –  τους εκπροσώπους μας στο Δ.Σ. και  αντιπροσώπους για το Συνέδριο της Ομοσπονδίας , που θα ανταποκρίνονται στις αγωνίες και τις ανάγκες μας και θα εμπνέουν τη συμμετοχή μας σε αγώνες για αντιστροφή της πορείας εξαθλίωσης μας .

Πιστεύουμε πως ότι κατακτήθηκε στο δρόμο  με πολύχρονους αγώνες και την τελευταία  δεκαετία λεηλατήθηκε , δεν επιστρέφεται με προσφυγές στις αίθουσες των δικαστηρίων χωρίς τις κινητοποιήσεις μας . Είναι λοιπόν μια ακόμη ευκαιρία να διατρανώσουμε πως  αυτοί που διαχρονικά κλέψανε τον ιδρώτα μας ,δεν θα μας ξεγελάσουν με επιστροφές εφησυχασμού…ή με ανέξοδες υποσχέσεις …. Διεκδικούμε να επιστραφούν  όλα τα κλεμμένα.

Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και οι ΑΝΑΓΚΕΣ   μας δεν στριμώχνονται  σε ντόπια και Ευρωπαϊκά Δημοσιονομικά κάτεργα .Παράλληλα  δεν μας διαφεύγει ότι η   ζωή μας ,η ζωή  των παιδιών μας και των εγγονών μας βρίσκονται στο στόχαστρο . Οι πρόσφατες συμφωνίες για νέες Αμερικανονατοϊκές Βάσεις ( και στην Λάρισα ) και η τοποθέτηση πυρηνικών στον Άραξο δεν αφήνουν κανένα περιθώριο εφησυχασμού. Οδηγούν τη χώρα μας   σε   ακόμη   πιο   βαθιά   πρόσδεση   στους    πολεμικούς σχεδιασμούς , αυξάνουν την αστάθεια στην περιοχή μας και παράλληλα λειτουργούμε σαν μαγνήτης για το αντίπαλο στρατόπεδο σε μια πιθανή ανάφλεξη, που σήμερα είναι πιο ορατή από ποτέ .

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Γούσιου Μαίρη του Γεωργίου

Διαμάντου Νίκη του Δημητρίου

Κακαγιάννης Νικόλαος του Ρίζου

Καλτέκης Κωνσταντίνος του Ιωάννη

Κολούσιος Αστέριος του Κωνσταντίνου

Κουφιώτου Χαρίκλεια του Παναγιώτου

Λαχανάς Χρίστος του Αποστόλου

Παπαθανασίου Αθανάσιος του Γεωργίου

Τσαπραλή Μαρία του Επαμεινώνδα

Χόρτης Σπυρίδων του Ιωάννη

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ