Ο ΧΡ. ΜΑΪΜΟΥΛΙΩΤΗΣ ΝΕΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Ε. ΛΑΡΙΣΑΣ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Χρ. Κέλλας: Το στοίχημα της επανίδρυσης της κομματικής νεολαίας, κερδήθηκε 

Με επιτυχία και μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκαν σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη προέδρων Νομαρχιακών Επιτροπών και Συμβουλίων Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων ΟΝΝΕΔ σε όλη την Ελλάδα. Για τη Ν.Ε. Λάρισας ψήφισαν 615 άτομα και τα αποτελέσματα διαμορφώθηκαν ως εξής:

Ν.Ε. Λάρισας

Ψηφίσαντες 615

Έγκυρα 594

Λευκά 34

Άκυρα 21

Γρηγορίου Ιωάννης 157

Μαϊμουλιώτης Χρήστος 403

Ο Χρ. Κέλλας

Τη συμμετοχή της νεολαίας και το πολιτισμένο κλίμα, που κυριάρχησε τόσο προεκλογικά, όσο και στις κάλπες, χαιρετίζει με δήλωσή του ο αν. Γραμματέας της Κ.Ο. της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, κ. Χρήστος Κέλλας, με αφορμή την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου και αντιπροσώπων στην ΟΝΝΕΔ.

Η δήλωση του Λαρισαίου πολιτικού έχει ως εξής:

«Σήμερα δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Κερδισμένη είναι η παράταξή μας και όσοι υπηρετούν τις αξίες και τα πιστεύω της.

Χαιρετίζω τη συμμετοχή της νεολαίας και το πολιτισμένο κλίμα, που κυριάρχησε τόσο προεκλογικά, όσο και στις κάλπες για την ανάδειξη προέδρου και αντιπροσώπων της ΟΝΝΕΔ, όπως επίσης και τον ενθουσιασμό, που επικρατεί στις τάξεις των μελών μας, καθώς έχει αυξηθεί η διάθεση για ενεργή συμμετοχή στο πολιτικό τοπίο. Το στοίχημα της επανίδρυσης της κομματικής νεολαίας, που είχε θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει κερδηθεί.

Εύχομαι η ΟΝΝΕΔ να συνεχίσει να αποτελεί το οξυγόνο της παράταξης μας, να εξακολουθεί να “βγαίνει μπροστά”, με ενεργή συμμετοχή σε φλέγοντα ζητήματα της κοινωνίας και να στέκεται στο πλευρό των νέων ανθρώπων και όσων προσπαθούν να χτίσουν κάτι καλύτερο για την πατρίδα μας.

Συγχαρητήρια σε όλους».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ