Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ FACEBOOK…

Αν μη τι άλλο ενδιαφέρουσα η σύμπραξη φορέων για την πραγματοποίηση ανοιχτών διαλέξεων με στόχο την εκπαίδευση ενεργών πολιτών, καθώς ο Δήμος Λαρισαίων, το Πανεπιστήμιο Πολιτών, ο Δικηγορικός Σύλλογος Λάρισας και το Politics First ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πρωτοβουλία που θα συζητηθεί στην πόλη.

«Πρόκειται για 4 μηνιαίες εκδηλώσεις και ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα με σκοπό τον διάλογο και την εκπαίδευση ενεργών πολιτών», σημείωσε στη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε ο πρόεδρος του ΔΣ Δ. Δεληγιάννης, τονίζοντας πως «σε εποχές που κυριαρχεί η ρητορική του μίσους σημαντικοί φορείς ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ανοίξουν τον διάλογο με κριτική σκέψη και κορυφαίο επιστημονικό λόγο».

«Άνθρωπος, Δημοκρατία, Δικαιοσύνη, Ελευθερία, Ασφάλεια, Αξιοπρέπεια, Αλληλεγγύη, για ρίξτε μια ματιά στο Facebook και θα καταλάβετε… Συζητάμε για έννοιες που τελικά δεν είναι αυτονόητες, ούτε δεδομένες», κατέληξε με νόημα.

Άδικο δεν έχει, οπότε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η 1η συνάντηση, τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου, στις 19.00, στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου με θέμα: «Να είσαι άνθρωπος στη σύγχρονη συγκυρία».

Με το καλό να μετρήσουμε παρουσίες μα και… σχόλια στο f/b που σίγουρα θα συνοδεύσουν την αξιόλογη προσπάθεια!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ