ΟΡΝΙΘΟΣΚΑΛΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΥΣΔΕ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αίσθηση προκαλεί η απόφαση του δικαστηρίου που ακύρωσε την αξιολόγηση υποψήφιου διευθυντή από το ΠΥΣΔΕ Λάρισας και κατ’ επέκταση την απόφαση της ΠΔΕ Θεσσαλίας για την κατάταξή του στον πίνακα βάσει του οποίου τοποθετήθηκε σε σχολείο.

Σύμφωνα με την απόφαση ένα από τα μέλη του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ που βαθμολόγησε στη συνέντευξη με 4,8/8 τον εν λόγω υποψήφιο παρουσίασε ένα δυσανάγνωστο έντυπο αξιολόγησης, στο οποίο δεν αναφέρεται  το όνομα του προσώπου που έκανε την αξιολόγηση, ενώ και γενικότερα η αξιολόγηση από το ΠΥΣΔΕ είχε πολλές παραλείψεις, ελλιπείς αιτιολογήσεις κ.λπ.

Βάσει αυτών των δεδομένων το δικαστήριο ακύρωσε την απόφαση, ενώ παράλληλα τα όσα περιγράφονται στην απόφαση προκαλούν πολλά ερωτήματα για τον τρόπο που έγινε συνολικά η αξιολόγηση όλων των υποψηφίων διευθυντών, ενώ εγείρονται ερωτήματα για εκείνο το μέλος που παρουσίασε δυσανάγνωστο, με ορνιθοσκαλίσματα, έντυπο ενώ στο έντυπο δεν υπήρχε και η υπογραφή του.

Επίσημο έντυπο αξιολόγησης!!!

Ποιος θα μπορέσει άραγε να δώσει απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα και τί λένε αλήθεια, πέρα από τον πρόεδρο του διευρυμένου ΠΥΣΔΕ, και οι συνδικαλιστές που μετείχαν σε αυτό;

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ