ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ «ΔΙΕΞΟΔΟΥ» ΑΘ. ΚΡΙΚΕΛΗ ΚΑΙ ΑΛ. ΓΕΩΡΓΟΥΛΗΣ

Δυναμική η παρουσία των μελών της «Διεξόδου» στο Διαχρονικό Μουσείο Λάρισας, όπου στο πλαίσιο προβολής ντοκιμαντέρ της Αθ. Κρικέλη για τον Όλυμπο είχαν την ευκαιρία να λειτουργήσουν πωλητήριο με έργα έγκλειστων και εθελοντών, προβάλλοντας παράλληλα τη δράση τους.

Έντονο το ενδιαφέρον της δημιουργού, όπως και του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Α. Γεωργούλη, που έσπευσαν στο σταντ της «Διεξόδου», ζητώντας να ενημερωθούν για το έργο τους, αλλά και ανοίγοντας πόρτα επικοινωνίας και συνεργασίας με τον σύλλογο.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας η Αθηνά Κρικέλη προσκάλεσε τη «Διέξοδο» στην επόμενη προβολή του ντοκιμαντέρ που θα πραγματοποιηθεί το προσεχές διάστημα στην Κατερίνη, ενώ ενθουσιασμένος με το έργο του συλλόγου εμφανίστηκε και ο Αλέξης Γεωργούλης, που σε συζήτηση με την πρόεδρο Ειρήνη Δημητρίου και τους εθελοντές-μέλη έλαβε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη δράση τους.

Η φιλοσοφία του συλλόγου, οι δημιουργίες των εγκλείστων, τα σχέδια για τη δημιουργία ΚΟΙΝΣΕΠ και σειρά ζητημάτων όπως το σπουδαίο έργο του 2ου ΣΔΕ Λάρισας και οι προσπάθειες που καταβάλλονται για την εύρεση εργασίας σε πρώην έγκλειστους βρέθηκαν στο επίκεντρο της κουβέντας, με τον Λαρισαίο ευρωβουλευτή να εκφράζει τη στήριξή του ζητώντας παράλληλα διεξοδικότερη ενημέρωση με την αποστολή υλικού από μέρους του συλλόγου προκειμένου να προωθήσει τις δράσεις του.

Αθηνά Κρικέλη και Αλέξης Γεωργούλης ανανέωσαν το ραντεβού τους με την «Διέξοδο», με τον ευρωβουλευτή να αποχωρεί με δώρο μαγνητάκι με το σύμβολο της πόλης, που επέλεξε προσωπικά από το πωλητήριο του συλλόγου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ