ΤΑ ΕΠΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΟ «ΚΑΠΗΛΕΙΟ»

Απολαυστικοί οι Μαρία Καργαδούρη και Δημήτρης Δεμίρης

Δεν προλάβαινε να δέχεται ευχές το βράδυ της Δευτέρας η ιδιοκτήτρια του «Καπηλειού» Μ. Πλασιώτη και τα παιδιά του καταστήματος, που γιόρτασαν με ένα ιδιαίτερο live τα 7 χρόνια λειτουργίας του.

Εμφανώς συγκινημένη η κ. Πλασιώτη ευχαρίστησε φίλους, πελάτες και προσωπικό για τη συμπόρευση και την εμπιστοσύνη, με τους φανατικούς του καταστήματος να της εύχονται τα καλύτερα για το αγαπημένο στέκι της Αθ. Διάκου.

Την όμορφη εκδήλωση απογείωσαν η φωνή της Μαρίας Καργαδούρη και η κιθάρα του Δημήτρη Δεμίρη, που σε μια καλλιτεχνική σύμπραξη ως «Just the two οφ us» με εξαιρετικές επιλογές από τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, γνωστά και αγαπημένα των Beatles, Kings, Bob Dylan, Leonard Kohen κλπ., αλλά και δικά τους κομμάτια που κυκλοφορούν… ελεύθερα μετέτρεψαν το «Καπηλειό» σε μια μεγάλη παρέα που τραγούδησε μαζί τους μέχρι αργά!

Θερμές ευχές και από τη σελίδα για το «Καπηλειό», που 7 χρόνια τώρα κέρδισε την εκτίμηση για την ποιοτική διασκέδαση και τις μουσικές του προτάσεις, αποτελώντας πόλο έλξης για τους γλεντζέδες και… καλοφαγάδες Λαρισαίους!

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ