ΛΑΡΙΣΑ: Ο ΚΑΝΑΠΕΣ ΤΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ… ΚΑΙ ΜΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Μόλις την περασμένη Τρίτη στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λάρισας ο αντιδήμαρχος Γ. Σούλτης αναφέρθηκε στην ανεξέλεγκτη ρίψη μπάζων και την εναπόθεση ογκωδών αντικειμένων σύμφωνα με τη βόλεψη του καθενός, για να ακολουθήσει μεσοβδόμαδα και η έκκληση του δημάρχου Απ. Καλογιάννη για αλλαγή νοοτροπίας.

Δε βαριέσαι, δεν ίδρωσε το αυτί του Λαρισαίου και από το «δόξα ο Θεός στο βόηθα Παναγιά» στην οδό Ικαρίας, καθώς πάνω που οι εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ δείχνουν να οδεύουν προς ολοκλήρωση, με τις πρώτες πλακοστρώσεις να αλλάζουν προς το καλύτερο την εικόνα των πεζοδρομίων ήρθε η… έμπνευση και να και ένας καναπές μες στη μέση!

Βράδυ Κυριακής εμφανίστηκε το έπιπλο, δωράκι προφανώς του Λαρισαίου στα συνεργεία που θα έπιαναν δουλειά το πρωί της Δευτέρας, έχοντας πλέον να διαχειριστούν όχι μόνο το έργο μα και τη μεταφορά του ογκώδους αντικειμένου για τη συνέχιση των εργασιών!

Απομακρύνθηκε ο καναπές τη Δευτέρα, έμεινε με την τσιμεντόστρωση και το… παράπονο το κομμάτι του πεζοδρομίου που κατέλαβε το βαρύ έπιπλο, να κοιτά με ζήλια την πλακόστρωση δεξιά και αριστερά του.

Φωνή βοώντος κ. αντιδήμαρχε…

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ