ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Την πορεία του προς τον τίτλο και την άνοδο συνεχίζει ακάθεκτος ο Γ.Σ Τυρνάβου, που στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΘ επικράτησε στο κλειστό του Αγίου Θωμά της Αναγέννησης Καλοχωρίου με σκορ 35-59.

Μετά το «αναγνωριστικό» πρώτο 10λεπτο οι παίκτες του Τυρνάβου σοβαρεύτηκαν στην άμυνα και πατώντας γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο βρήκαν τα σουτ, πήραν διαφορά ασφαλείας και πανηγύρισαν μια άκρως «επαγγελματική» νίκη παρά τις απουσίες βασικών στελεχών αλλά και του κόουτς Αχ. Ζυγελόπουλου, τον οποίο αντικαθιστά επάξια ο προπονητής των ακαδημιών Β. Μασούρας, μετρώντας δεύτερο σερί θετικό αποτέλεσμα.

«Η νίκη αφιερώνεται στον προπονητή της ομάδας μας Αχιλλέα Ζυγελόπουλο που μετά από μια επέμβαση ρουτίνας επιστρέφει στους πάγκους και του ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά και σιδερένιος», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Γ.Σ Τυρνάβου.

Τα δεκάλεπτα: 11-9, 19-25, 23-45, 35-59

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Καραστέριος): Ηλιάδης 5 (1), Πουσπουρίκας, Πανάγος, Παπαζήσης 2, Κοτρώνης 13, Αποστολίδης 7, Τασιόπουλος 5, Ντάσιος.

Γ.Σ Τυρνάβου (Μασούρας): Στεφανής 5, Χασαμπαλιώτης 8 (2), Μάλκας 2, Αρότσιος Ν., Μουσουλής Α. 2, Αμπντάλα 13 (3), Παπάζογλου 3, Αρότσιος Ι. 2, Κακαρόντζας, Κότσιρας 12, Μουσουλής Γ. 10, Μάρκου 2.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Απόλυτα προσγειωμένος μα και σίγουρος για τη δυναμική της ομάδας ο αντιπρόεδρος του Γ.Σ Τυρνάβου και πρόεδρος του τμήματος Γ. Ευαγγέλου σχολίασε τη νίκη, ενώ δεν δίστασε να καταθέσει στο paidis.com και την άποψή του για το επερχόμενο ντέρμπι με αντίπαλο την ομάδα του Αλμυρού (Κυριακή 23/2, 18.00).

«Με σοβαρό προγραμματισμό και καλή οργάνωση επενδύσαμε μπασκετικά σε ένα βαθύ ρόστερ, με τους παίκτες να δικαιώνουν απόλυτα την επιλογή μας πετυχαίνοντας μια ακόμη νίκη στον δρόμο προς τον τίτλο και την άνοδο», σημείωσε ο κ. Ευαγγέλου, εκτιμώντας πως η ομάδα του με συνέπεια, αγωνιστικότητα και έχοντας στο πλευρό της τους φιλάθλους δεν θα αφήσει περιθώρια σε κανέναν να «αλώσει» την έδρα της.

«Για μας πρόκειται για ένα παιχνίδι που θα αναδείξει για πολλοστή φορά την μπασκετική κουλτούρα του Γ.Σ Τυρνάβου και θα διαφημίσει το άθλημα, πιστοποιώντας παράλληλα τη δυναμική του σωματείου μας. Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη σε όλους τους παίκτες μας, που με συνέπεια ανταποκρίθηκαν στις ανάγκες της ομάδας προσφέροντας τα μέγιστα και διατηρώντας την στην κορυφή για 14 αγωνιστικές, κάτι που εκτιμώ πως θα συνεχίσουν να το κάνουν μέχρι τέλους. Έχουν γνώση οι φύλακες…», κατέληξε ο Γ. Ευαγγέλου.

Ειρήνη Παπουτσή

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ