ΤΟ ΑΔΙΑΧΩΡΗΤΟ ΣΤΟ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΑΪΤΑΝΑΚΙ ΜΠΟΥΡΑΝΙ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ (ΦΩΤΟ)

Κυριολεκτικά δεν έπεφτε καρφίτσα το βράδυ του Σαββάτου στον καθιερωμένο ετήσιο χορό του συλλόγου Γαϊτανάκι – Μπουρανί στην όμορφη αίθουσα κοινωνικών εκδηλώσεων “Ανδρομέδα” στο λόφο του Προφήτη Ηλία στον Τύρναβο.

Ο χορός που αποτελεί προοίμιο των όσων θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες και θα κορυφωθούν την Καθαρή δευτέρα όπως ήταν αναμενόμενο αποτέλεσε πόλο έλξης τόσο για τους εκπροσώπους των αρχών και των φορέων της περιοχής, όσο και για τους κατοίκους της πόλης που αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες του συλλόγου για να διατηρήσει και να αναδείξει περαιτέρω το έθιμο του Μπουρανί, στηρίζουν όλες τις προσπάθειες.

Τη χθεσινή εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Τυρνάβου Γιάννης Κόκουρας που εξήρε το ρόλο και το έργο του συλλόγου, ο πρόεδρος του δ.σ. Αν. Γιαννόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Γ. Σακούτσιος, Χρ. Κατσαρός και Λ. Μανδηλάς, οι επικεφαλής των πα;ρατάξεων της αντιπολίτευσης Σ. Αμάρι και Στ. Χατζηκράχτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Β. Ντέλας που είναι και ενεργό μέλος του συλλόγου, Απ. Γκανάτσιος, Δ. Ζώης, Αθ. Αβδουλάς και Αστ. Τσικριτσής, η βασίλισσα του φετινού καρναβαλιού Αννα Μαρία Γκαρλέμου που απηύθηνε χαιρετισμό και εκπρόσωποι του συνόλου των συλλόγων που δραστηριοποιούνται στον Τύρναβο.

Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς η παρουσία του γνωστού καρναβαλιστής της ομάδας “τα φσέκια” Παναγιώτη Μπουμπουράκα, ο οποίος εμφανίστηκε ως Πηνελόπη περιμένοντας τον αγαπημένο της Οδυσσέα, προϊδεάζοντας για το θέμα της ομάδας στο φετινό καρναβάλι και κάνοντας φυσικά πειράγματα με τον μοναδικό του τρόπο.

Το μουσικό κομμάτι της εκδήλωσης επιμελήθηκε η ορχήστρα του Μάκη Κουτσιούμπα, ενώ ενθουσίασε με τις χορευτικές της φιγούρες  η χανούμισσα ΒΙΒΙΑΝ.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης η διοίκηση του συλλόγου απένειμε τιμητική πλακέτα στον εν ζωή παλιό μπουρανίτη και ιδρυτικό μέλος του συλλόγου Νίκο Γκόγκουρα, την οποία παρέλαβε ο γιος του Στέλιος Γκόγκουρας.

Στις δράσεις του συλλόγου αναφέρθηκε ο πρόεδρος Γιώργος Πανταζής καλώντας όλο τον κόσμο να πάρει ενεργά μέρος στις φετινές εκδηλώσεις για το καρναβάλι και το μπουρανί.

Παράλληλα ευχαρίστησε όλους όσοι στήριξαν με την παρουσία τους το χορό του συλλόγου κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στους χορηγούς ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ, ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ ΔΑΝΙΗΛ ΤΣΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ,  ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΟ ΓΚΟΓΚΟΣ  ΒΑΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ, “MITSEL” – ΕΞΑΡΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ   ΚΑΙ ΣΑΛΤΖΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ “ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ”   ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ,  ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΤΗΝ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟ  ΚΑΙ ΤΟ ΧΟΡΗΓΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ PAIDIS.com.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ