ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΤΙΜΑ ΤΑ 75 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

Εκδήλωση με αφορμή τη συμπλήρωση 75 χρόνων λειτουργίας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας διοργανώνει την Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου στις 7 μ.μ. στην ισόγεια αίθουσα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας, Παπακυριαζή 44, το Συνδικάτο ΟΤΑ ν. Λάρισας. Στην εκδήλωση θα μιλήσουν ο Γιώργος Μαυρίκος Γενικός Γραμματέας της Παγκόσμιας Συνδικαλιστικής Ομοσπονδίας και ο Μπάμπης Βορτελίνος Αντιπρόεδρος της κλαδικής του δημοσίου(TUI), υπεύθυνος για την Ευρώπη.

“Καλούμε όλους τους συναδέλφους, τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων εργαζομένων των δήμων, της περιφέρειας και του δημόσιου τομέα,  να πάρουν μέρος στην εκδήλωση που οργανώνει το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ν. ΛΑΡΙΣΑΣ για τα 75 χρόνια προσφοράς, αγώνων και θυσιών για τα συμφέροντα της εργατικής τάξης της ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ (Π.Σ.Ο.),.

Μέσα από τη συζήτηση θα ενημερωθούμε για τη κατάσταση του κινήματος στην Ευρώπη αλλά και παγκόσμια, θα γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα τη Παγκόσμια Συνδικαλιστική Ομοσπονδία, αλλά και τι είναι η κλαδική του δημοσίου”. τονίζει το συνδικάτο σε ανακοίνωσή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ