ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Καταστήματος Τετάρτη 19  Φεβρουαρίου και ώρα 14:00 σε ζωντανή μετάδοση με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:

  1. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Ιανουαρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής Δ. Κουρομπίνας.
  2. Αντικατάσταση μελών του Δ.Σ. της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Εισηγητής Ν. Γάτσας.
  3. Αποδοχή της χρήσης ενός Μ. Ε. (Grader) από την ΔΕΥΑΕΛ. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.
  4. Εξέταση αιτημάτων των Κοινοτήτων Ελασσόνας, Λυκουδίου και Φλάμπουρου σχετικά με το έργο «Ασφαλτοστρώσεις – τσιμεντοστρώσεις στις Δ.Ε. Ελασσόνας, Ποταμιάς, Βερδικούσιας, Ολύμπου και Καρυάς». Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.
  5. Σύσταση επιτροπής προσωρινής παραλαβής έργου και κλήρωση των Δ.Σ. που θα συμμετέχουν σε αυτή. Εισηγητής Ι. Δραγατσίκης.
  6. Έγκριση τροποποίησης της υπ’ αριθμό 1387/12-02-2019 σύμβασης για την «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την εκπόνηση του σχεδίου βιώσιμης αστικής κινητικότητας του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
  7. Έγκριση της μελέτης «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο Γυμνάσιο Λύκειο Καλλιθέας του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
  8. Έγκριση υποβολής της πρότασης «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο Γυμνάσιο Λύκειο Καλλιθέας του Δήμου Ελασσόνας» στο Π.Ε.Π. Θεσσαλίας 2014 – 2020.Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
  9. Έγκριση της μελέτης «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο κτίριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
  10. Έγκριση υποβολής της πρότασης «Παρεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο κτίριο του 3ου Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ελασσόνας» στο Π.Ε.Π. Θεσσαλίας 2014 – 2020. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
  11. Έγκριση της μελέτης «Βελτίωση δασικής οδοποιίας για πρόληψη πυρκαγιών σε δημοτικές δασικές εκτάσεις της Κοινότητας Γερανείων του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
  12. Έγκριση υποβολής της πρότασης «Βελτίωση δασικής οδοποιίας για πρόληψη πυρκαγιών σε δημοτικές δασικές εκτάσεις της Κοινότητας Γερανείων του Δήμου Ελασσόνας» στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
  13. Έγκριση της μελέτης «Βελτίωση δασικής οδοποιίας για πρόληψη πυρκαγιών σε δημοτικές δασικές εκτάσεις της Κοινότητας Σαρανταπόρου του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
  14. Έγκριση υποβολής της πρότασης «Βελτίωση δασικής οδοποιίας για πρόληψη πυρκαγιών σε δημοτικές δασικές εκτάσεις της Κοινότητας Σαρανταπόρου του Δήμου Ελασσόνας» στο Πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014 – 2020. Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
  15. Έγκριση εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας Δήμου Ελασσόνας σε δύο υποέργα». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
  16. Έγκριση της μελέτης «Βελτίωση αγροτικής – δασικής οδοποιίας Κοινότητας Λιβαδίου». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
  17. Έγκριση της μελέτης «Βελτίωση αγροτικής οδοποιίας στις Κοινότητες Αζώρου, Ασπροχώματος και στον Οικισμό Καλυβίων του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.
  18. Έγκριση υποβολής πρότασης στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ για την «Προμήθεια και τοποθέτηση στεγάστρων στάσεων λεωφορείων για την εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού του Δήμου Ελασσόνας». Εισηγητής Δ. Καρανίκας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ