ΈΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!

Το μήνυμα του Μ. Χαρακόπουλου σε εκδήλωση της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. Θεσσαλίας

«Πιστεύω πως είναι φανερό ότι η χώρα άλλαξε σελίδα και στα θέματα της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας του πολίτη. Υπάρχει έμπρακτος σεβασμός στο έργο της Αστυνομίας, στο καθήκον που σας εμπιστεύτηκε η πατρίδα και εκτελείτε με αυταπάρνηση και πολλές φορές με αυτοθυσία». Τα παραπάνω τόνισε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής,

βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στον χαιρετισμό που κλήθηκε να απευθύνει από τον πρόεδρο της Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. περιφέρειας Θεσσαλίας κ. Χρήστο Καλούσιο στην ετήσια εσπερίδα της Ένωσης και την κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας, που ευλόγησε ο π. Βαρθολομαίος.

Ο κυβερνητικός βουλευτής και πρώην τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε στις μεταρρυθμίσεις που πραγματοποιούνται στον χώρο της δημόσιας τάξης από την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Όπως χαρακτηριστικά είπε «ήδη έχουν δρομολογηθεί και υλοποιούνται αλλαγές στο νομοθετικό πλαίσιο για να διευκολυνθεί το έργο της Αστυνομίας και παράλληλα υπάρχει έμπρακτη στήριξη με τις προσλήψεις των ειδικών φρουρών και την ανανέωση της υλικοτεχνικής υποδομής για να κάνετε τη δουλειά σας».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος κατέληξε τον χαιρετισμό του ευχόμενος στα στελέχη της ΕΛΑΣ «πάνω από όλα υγεία και να προσέχετε τον εαυτό σας για να μπορείτε να είστε χρήσιμοι στην πατρίδα και στην αποστολή που σας εμπιστεύθηκε. Καλή χρονιά με υγεία και ειρήνη».

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας, οι Αστυνομικοί Διευθυντές των τεσσάρων νομών της Θεσσαλίας και πολλοί αξιωματικοί της περιφέρειας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ