ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΟΡΥΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ

Ευχάριστος πονοκέφαλος για τον τεχνικό του Γ.Σ Τυρνάβου Αχ. Ζυγελόπουλο, που από τις αρχές της εβδομάδας επανάκαμψε στον σύλλογο μετά την ολιγοήμερη απουσία του για προσωπικούς λόγους, προετοιμάζοντας τους παίκτες του ενόψει του Κυριακάτικου ντέρμπι με αντίπαλο τον Αλμυρό (23/2, 18.00).

Ο κόουτς είδε ένα γεμάτο ρόστερ με όλους τους καλαθοσφαιριστές να δηλώνουν παρόντες για το παιχνίδι της 15ης αγωνιστικής, ενώ κινητικότητα καταγράφεται και στις τάξεις των φιλάθλων που ετοιμάζονται να χαρούν το ματς στηρίζοντας την ομάδα τους, την ώρα που οι πρωτοβουλίες της διοίκησης τους δίνουν επιπλέον κίνητρο, καθώς στο περιθώριο του αγώνα θα κληρωθούν πλούσια δώρα, μεταξύ των οποίων και ένα διήμερο σε ξενοδοχείο του Πλαταμώνα.

Σε ανακοίνωση του Γ.Σ Τυρνάβου σχετικά με την κλήρωση αναφέρονται τα εξής:

Την επόμενη αγωνιστική 23 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00 στον εντός έδρας αγώνα με τους Τιτάνες Αλμυρού θα πραγματοποιηθούν έξι διαφορετικές κληρώσεις με έξι υπέροχα δώρα!!!

Το πρώτο δώρο είναι ένα διήμερο σε δίκλινο δωμάτιο για δύο άτομα στον μαγευτικό Πλαταμώνα, στο ξενοδοχείο Δίας, προσφορά του ιδιοκτήτη Άλκη Σακογιάννη.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική του χορηγία!!!

Δεύτερο δώρο ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου της εταιρίας Boss από το κατάστημα οπτικών Παπαϊωάννου Βασίλειου που βρίσκεται στην οδό Κούμα 11 στη Λάρισα, ο οποίος στηρίζει χορηγικά την ομάδα μας κατά τη φετινή περίοδο.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική του χορηγία!!!

Τρίτο δώρο ένα smartwatch από το κατάστημα PCmania.gr του κ. Νικολίτσα Δημήτριου που βρίσκεται στην οδό Καραολή & Δημητρίου στον Τύρναβο.
Τον ευχαριστούμε θερμά για την ευγενική του χορηγία!!!

Και δεν σταματάμε εδώ!!!

Ακόμη τρείς νικητές θα κερδίσουν από ένα πλήρες εξωτερικό και εσωτερικό καθαρισμό – πλύσιμο του αυτοκινήτου τους από το κατάστημα Car Wash που βρίσκεται στη Φαρσάλων 111 δίπλα από το super market ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ.

Οι άνθρωποι του Carwash 111 έχουν δημιουργήσει μια σειρά από ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την καλύτερη φροντίδα του αυτοκινήτου προσφέροντας το ιδανικό πλύσιμο με υπερσύγχρονο τούνελ πλυσίματος τελευταίας τεχνολογίας και κορυφαία υλικά καθαρισμού, πετυχαίνοντας το τέλειο αποτέλεσμα.
Ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Αδάμ Δημήτριο για την ευγενική του χορηγία!!!

Θυμίζουμε πως όλοι οι φίλαθλοι μπορούν να λάβουν μέρος στις κληρώσεις με την προμήθεια τουλάχιστον ενός προαιρετικού εισιτηρίου οικονομικής ενίσχυσης στη συμβολική τιμή του ενός ευρώ.

Ε.Π.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ