Κ. ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ: ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΨΕΓΟΥΝ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ  ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΤΗ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ

Ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας

«Πρώτη φορά βλέπω ανακοίνωση κομματικού φορέα που να ψέγει τις υπηρεσίες γιατί κάνουν σωστά τη δουλειά τους και εφαρμόζουν την περιβαλλοντική νομοθεσία» δήλωσε ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου, στο περιθώριο της ημερίδας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για την ευάλωτη γεωργία.

Με αφορμή την ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας ανέφερε: «Ας μας πει ο ΣΥΡΙΖΑ τι έκανε όσο ήταν κυβέρνηση, για να επιβάλλονται πιο αυστηρές ποινές στις επιχειρήσεις που ρυπαίνουν. Αν πράγματι ενδιαφερόταν για το περιβάλλον και την ποιότητα των νερών των ποταμών, θα είχε φροντίσει όσο ήταν κυβέρνηση τα προηγούμενα 4,5 χρόνια να έχει στελεχώσει τις υπηρεσίες περιβάλλοντος και να αυστηροποιήσει το νομικό πλαίσιο για τις ποινές προς τις επιχειρήσεις που ρυπαίνουν.

Οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Θεσσαλίας» υπογράμμισε ο κ. Αγοραστός « στο πλαίσιο των δυνατοτήτων τους κάνουν συνεχείς, τακτικούς και αιφνιδιαστικούς  ελέγχους και έχουν επιβληθεί κυρώσεις, όχι μόνο τώρα, αλλά και το 2019 και το 2018 και το 2017 και το 2016 και παλαιότερα, προκειμένου να προστατέψουν το υδάτινο δυναμικό και το περιβάλλον της Θεσσαλίας. Είναι  απορίας άξιο τι επιδιώκει να πετύχει με την ανακοίνωσή της, η ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας. Πρώτη φορά βλέπω να ψέγουν υπηρεσίες, επειδή  εφαρμόζουν τη νομοθεσία» κατέληξε ο Περιφερειάρχης.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ