ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΤΟΥ 6ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ERASMUS+

Την εβδομάδα από 10-14/2/2020 το 6ο Γυμνάσιο Λάρισας, στο πλαίσιο προγράμματος Erasmus+ KA2 που υλοποιεί, φιλοξένησε αντιπροσωπείες εκπαιδευτικών και μαθητών/μαθητριών από το Βέλγιο, την Ιταλία, την Ισπανία και τη Ρουμανία.

Μία από τις δράσεις που ενθουσίασε τις ξένες αντιπροσωπείες ήταν το φύτεμα δένδρων στο πάρκο των Χρωμάτων (Χατζηχαλάρ), που έγινε πράξη χάρη στην υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων. Ειδικότερα, ο κύριος Μανούσιος, υπεύθυνος για προγράμματα Erasmus, καθοδήγησε στον ορθό τρόπο δεντροφύτευσης και έτσι οι πέντε λικιδάμβαρες που φύτεψαν μαθητές και εκπαιδευτικοί, μία για κάθε σχολείο, συμβάλλανε αφενός στην περιβαλλοντική ευαισθητοποίησή τους και αφετέρου θα είναι πάντα εκεί να θυμίζουν την συνεργασία του σχολείου με τα άλλα σχολεία της Ευρώπης!

Το σχολείο εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες στον Αντιδήμαρχο κ. Ζαούτσο Γεώργιο, στον Διευθυντή της Υπηρεσίας Πρασίνου κ. Παπαδόπουλο Χαράλαμπο, στον περιβαλλοντολόγο κ. Μανούσιο Χρήστο και στους εργαζόμενους στην υπηρεσία πρασίνου του Δήμου Λαρισαίων για την πολύτιμη βοήθειά τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ