ΕΚΟΨΑΝ ΠΙΤΑ ΟΙ ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Η ετήσια εκδήλωση κοπής της πίτας των φαρμακοποιών του νομού Λάρισας πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στο Κτήμα Βερσαλίες σε μια πολύ όμορφη και ζεστή συγκέντρωση.

Την πίτα ευλόγησε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου π. Ιωάννης.
Στο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Λάρισας κ. Κουτσούκης Αθανάσιος τόνισε την διάθεση που υπάρχει για  δίκαιη εκπροσώπηση της βάσης των φαρμακοποιών στο μεταβαλλόμενο και ανταγωνιστικό περιβάλλον που δημιουργείται τα τελευταία χρόνια αλλά και την σημασία που δίνει ο Σύλλογος στις ανάγκες των ασθενών και στον ουσιαστικό του ρόλο που είναι η προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν εκτός από τους φαρμακοποιούς και τις οικογένειες αυτών αρκετοί προσκεκλημένοι του Συλλόγου με χαρακτηριστική σημασιολογία για τον καθένα  που δείχνει τη διάθεση για συνέργεια και κοινή δράση με άλλους φορείς.

Παραβρέθηκαν και απεύθυναν χαιρετισμό η Βουλευτής του ΚΙΝΑΛ κ. Λιακούλη Ευαγγελία, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Αγοραστός Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Λάρισας κ. Αλεξούλης Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Γιαννακόπουλος Κωνσταντίνος, η Πρόεδρος του Συλλόγου καρκινοπαθών Λάρισας κ. Καραβάνα Ιωάννα ,ο Α’ Αντιπρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Παπαθανάσης Αθανάσιος, ο εκπρόσωπος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Παπαπούλιος Ιωάννης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου και Γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Λάρισας κ. Πινακάς Βασίλειος, ο Προϊστάμενος του ΙΚΑ Λάρισας κ.Τζιούρης Αλέξανδρος, ο Προϊστάμενος του Υγειονομικού Λαρισας κ. Ζίγρας Γεώργιος και οι τρεις Πρόεδροι των Φαρμακευτικών Συλλόγων της Θεσσαλίας κ.κ. Ματσιόλης Κωνσταντίνος από Μαγνησία,  Αναστασίου Δημήτριος από Τρίκαλα και Γαγάτσης Δημήτριος από Καρδίτσα που μαζί με τον Πρόεδρο της Λάρισας έχουν συστήσει πρόσφατα το Συντονιστικό Θεσσαλίας.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com