ΔΥΟ ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ  ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ

Δυο Λαρισαίοι μαθητές πέτυχαν μια πολύ μεγάλη διάκριση κατακτώντας μετάλλια στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα, που διοργάνωσε η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Ο μαθητής της Γ’ Λυκείου (4ο Λύκειο Λάρισας) Αλβέρτος Ρεϊτάν κατέκτησε αργυρό μετάλλιο και ο μαθητής της Α’ Λυκείου Βάιος Κακαές ( Εκπαιδευτήρια Ν. Μπακογιάννη) κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο.

Η εκδήλωση βράβευσης πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, παρουσία κορυφαίων πανεπιστημιακών δασκάλων, του αντιδημάρχου παιδείας του Δήμου Αθηναίων Εμμανουήλ Καλαμπόκα και της αντιπεριφερειάρχη βορείου τομέα Αθηνών Λουκίας Κεφαλλογιάννη. Το παρόν έδωσαν επίσης τα στελέχη της διοίκησης της τοπικής Ε.Μ.Ε., κ.κ.  Ν. Ζέρβας, Β. Πατσιούρα , οι βραβευθέντες μαθητές με τις οικογένειές τους και ο μαθηματικός κ. Κ. Μπακογιάννης των ομώνυμων Εκπαιδευτηρίων.

Η διοίκηση της Ε.Μ.Ε Λάρισας σε ανακοίνωσή της τονίζει:

“Μια ακόμα υψηλή διάκριση δυο Λαρισαίων μαθητών έρχεται να προστεθεί στην αλυσίδα των λαμπρών επιτυχιών των τελευταίων χρόνων. Δυο μετάλλια στην Εθνική Μαθηματική Ολυμπιάδα!

Ο Αλβέρτος Ρεϊτάν του 4ου Λυκείου Λάρισας και ο Βάϊος Κακαές των Εκπαιδευτηρίων Μπακογιάννη συνεχίζουν την ιστορία των Λαρισαίων πρωταθλητών στα Μαθηματικά.

Θερμά συγχαρητήρια στα παιδιά, στα σχολεία τους, στους εκπαιδευτικούς τους και στις οικογένειές τους. Είμαστε περήφανοι για τις επιδόσεις τους.

Και τώρα αρχίζει ο αγώνας για τις διεθνής διακρίσεις. Όλες οι ευχές μας μαζί τους!

Όλο και πιο ψηλά και ψηλότερα!”

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ