ΝΙΚΗ ΑΝΟΔΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αποδεικνύοντας ποιος είναι το αφεντικό στην κατηγορία και καταθέτοντας διαπιστευτήρια για την σπουδαία δουλειά που γίνεται σε όλα τα επίπεδα ο Γ.Σ Τυρνάβου πανηγύρισε στο κλειστό της πόλης μεγάλη νίκη απέναντι στον διεκδικητή του τίτλου Αλμυρό, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 70-44 των Τιτάνων, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑΘ και κάνοντας άλμα ανόδου

στην παραπάνω κατηγορία.

Με την εντυπωσιακή παρουσία των φιλάθλων που δημιούργησαν θαυμάσια ατμόσφαιρα οι παίκτες του Αχ. Ζυγελόπουλου έκαναν το καλύτερο δώρο στον προπονητή τους, που επέστρεψε στους πάγκους μετά το προσωπικό ζήτημα που αντιμετώπισε, ενώ το 16-13 της πρώτης περιόδου έδωσε τη θέση σε ένα εμφατικό +15 με την ολοκλήρωση του ημιχρόνου (41-26 ημ.), καθώς ο πλουραλισμός στην επίθεση και οι άμυνες για σεμινάριο «εγκλώβισαν» τους παίκτες των Τιτάνων που μάταια αναζητούσαν λύσεις.

Η έμπνευση του κόουτς των φιλοξενούμενων να γυρίσει σε άμυνα ζώνης «τιμωρήθηκε» από τον Γυμναστικό με 4 απανωτά τρίποντα και ένα γκολ-φάουλ, η διαφορά εκτοξεύθηκε στους 23 πόντους, με τους καλαθοσφαιριστές του Τυρνάβου να μην αφήνουν ποτέ το… γκάζι επικρατώντας τελικά με 26 πόντους διαφορά και δίνοντας ηχηρή απάντηση στο «αναιμικό» 69-66 του πρώτου αγώνα, την ώρα που το ροτέισον του κόουτς γλύτωνε τον Αλμυρό από μεγαλύτερο «άνοιγμα της ψαλίδας».

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 16-13, 41-26, 56-33, 70-44

Γ.Σ Τυρνάβου (Αχ. Ζυγελόπουλος): Στεφανής 2, Μπόσκος 3, Χασαμπαλιώτης 15 (3), Κρητικός 2, Μάλκας, Αμπντάλα 10 (2), Μουσουλής Α. 3 (1), Κακαρότζας 3, Κότσιρας 14 (2), Μουσουλής Γ. 14, Μάρκου 4.

Τιτάνες Αλμυρού (Απ. Φλεβάρης): Καραγεωργόπουλος 2, Τέντας, Κοσμίδης 5, Κακλιάς 6, Μπιρμπίλης 4, Βουπτσίδης, Χρυσόπουλος 6, Δροσίνης 5, Μαυροδημητράκης 4, Γιάγκος 7 (1), Βαλαμουτόπουλος, Τσαουσάι 5.

ΑΧ. ΖΥΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ!

Φορτισμένος συναισθηματικά και εμφανώς χαρούμενος ο κόουτς του Γ.Σ Τυρνάβου μίλησε στο paidis.com για τη μεγάλη νίκη σημειώνοντας τα εξής:

“Πρόκειται για μια σπουδαία εμφάνιση και μια επαγγελματική νίκη, ενώ η πίεση σε όλες τις μπάλες και η ενέργεια που έβγαλαν οι παίκτες στο παρκέ έφεραν τη νίκη-ανόδου. Τους ευχαριστώ όλους για το δώρο που μου έκαναν μετά την προσωπική μου περιπέτεια και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο στηρίζοντας την προσπάθεια και πανηγυρίζοντας μαζί μας μια μεγάλη νίκη”, ανέφερε ο κόουτς που δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τους συνεργάτες του Β. Μασούρα και Θ. Τέλιο, όπως και τη διοίκηση για την άψογη συνεργασία

“Συνεχίζουμε στον ίδιο ρυθμό, θέλουμε να ολοκληρώσουμε αήττητοι και δεν πρόκειται να παρουσιαστούμε αδιάφοροι σε κανένα παιχνίδι”, ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο τεχνικός του Γ.Σ Τυρνάβου, που οδηγεί την ιστορική ομάδα στον τίτλο και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία, καθώς ο Τύρναβος φιγουράρει μόνος πρώτος στη βαθμολογία έχοντας 29 βαθμούς, με τους Τιτάνες Αλμυρού να ακολουθούν με 27.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Γ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ

Περήφανος για την ομάδα και ενθουσιασμένος από την προσέλευση των φιλάθλων και ο αντιπρόεδρος του Γ.Σ Τυρνάβου και πρόεδρος του τμήματος Γ. Ευαγγέλου τόνισε στη σελίδα τα εξής:

“Πρόκειται για σπουδαία νίκη που είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ομαδικού πνεύματος και της φιλοσοφίας που διέπει το σωματείο μας. Μπράβο σε παίκτες και προπονητές για την εμφάνιση και φυσικά συνεχίζουμε στο ίδιο τέμπο καθώς μαθηματικά τίποτα δεν έχει τελειώσει”, τόνισε απόλυτα προσγειωμένος ο κ. Ευαγγέλου, που στάθηκε ιδιαίτερα και στην παρουσία των φιλάθλων.

«Με την απίστευτη στήριξη του κόσμου δείξαμε ποια είναι η καλύτερη ομάδα στη διοργάνωση, το ευχαριστώ σε όλους τους φιλάθλους είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε, καθώς πάνω από 250 άτομα με την παρουσία τους όχι απλά ενίσχυσαν το ιστορικό μας σωματείο, αλλά έδειξαν πως ο κόσμος του Τυρνάβου διψάει για μπάσκετ», ανέφερε ο κ. Ευαγγέλου, δίνοντας συγχαρητήρια και στους διαιτητές «που είχαν εύκολο έργο» σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρο νικητή.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ