ΤΟ ΧΥΜΑ ΤΣΙΠΟΥΡΟ, Η ΕΟΑΣΝΛ, Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ…

Μπορεί να σχολιάστηκε η ολιγομελής παρουσία των Τυρναβιτών στην κινητοποίηση κατά την επίσκεψη Μ. Βορίδη στη Λάρισα ωστόσο ο β’ αντιπρόεδρος της ΕΟΑΣΝΛ Αλέκος Λαχανάς πήρε πολύ ζεστά το θέμα τσίπουρο και μαζί με τον πρόεδρο του Α.Σ. Τυρνάβου Αστ. Τσικριτσής έδωσαν τη δική τους μάχη στο περιθώριο του συνεδρίου.

Μάλιστα ο κ. Λαχανάς είχε σχετική επαφή με τον Θ. Αθανασά, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μ. Βορίδη, στον οποίο έθεσε μετ’ επιτάσεως το θέμα υποστηρίζοντας ότι είναι αδιανόητο να μην παράγεται και να μην πωλείται χύμα τσίπουρο. Ο κ. Αθανασάς που έδειξε να συμμερίζεται τις ανησυχίες των αγροτών άφησε να εννοηθεί ότι πιθανότατα και εντός της εβδομάδας θα υπάρξουν κάποιες θετικές εξελίξεις.

«Αφού ο δήμαρχος Τυρνάβου και οι τοπικοί βουλευτές της ΝΔ δεν έδειξαν διατεθειμένοι να θίξουν το ζήτημα του τσίπουρου στον υπουργό και στους συνεργάτες του, ήταν μονόδρομος για την ΕΟΑΣΝΛ να πιέσει για θετικές εξελίξεις προς όφελος των αμπελοκαλλιεργητών», σχολίασε ο κ. Λαχανάς, περιμένοντας τις θετικές εξελίξεις που του υποσχέθηκε ο κ. Αθανασάς.

Εδώ θα είμαστε…

Ε.Π

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ