ΑΔΕΛΦΙΑ ΟΙ 4 ΔΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ 45ΧΡΟΝΟΥ ΕΣΤΙΑΤΟΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Να ταυτοποιήσει όλους τους δράστες της δολοφονίας του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, κατάφερε η Ελληνική Αστυνομία.

Πρόκεται για έναν 17χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, έναν 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Τούμπα και έναν 32χρονο, πρώην εργαζόμενο, ο οποίος παρουσιάστηκε μόνος του στην Αστυνομία. Αναζητείται ο τέταρτος από τους δράστες ηλικίας 37 ετών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ένας από αυτούς, o 20χρονος, κατάφερε τα πλήγματα με μαχαίρι στον άτυχο 45χρονο.

ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ

Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας, στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όταν λίγο μετά τις 19:00, τα 4 άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα εστίασης και ένας εξ αυτών επιτέθηκε στον 45χρονο ιδιοκτήτη, χτυπώντας τον με μια καρέκλα. Στη συνέχεια άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί με μανία. Αυτόπτες μάρτυρες είδαν τον ένα εκ των δραστών να βγάζει μαχαίρι και να χτυπά τον 45χρονο στο στήθος τέσσερις φορές.

Οι δράστες της επίθεσης άφησαν το θύμα αιμόφυρτο και τράπηκαν σε φυγή. Το αιματηρό επεισόδιο εκτυλίχθηκε μπροστά στα έντρομα μάτια θαμώνων και εργαζομένων του ταχυφαγείου. Σε λίγα λεπτά ο χώρος είχε αποκλειστεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον ιδιοκτήτη με τραύματα στο στήθος και την κοιλιά και τον μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Λίγο αργότερα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπανικολάου όπου και νοσηλεύεται.

Από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται οι δύο εκ των δραστών.

Σύμφωνε με πληροφορίες, ο 31χρονος πρωταγωνιστής του επεισοδίου εργαζόταν στο κατάστημα μέχρι πριν από δύο εβδομάδες. Παλιότερα είχε εργαστεί στο ταχυφαγείο και ένας ακόμη από τους δράστες. Αμφότεροι έχουν απασχολήσει τις αρχές στο παρελθόν για διάφορα περιστατικά.

Εν τω μεταξύ δυστυχώς την τελευταία του πνοή άφησε στις 22:40 του Σαββάτου ο ιδιοκτήτης του ταχυφαγείου. Ο 45χρονος είχε μεταφερθεί στο νοσοκομείο Παπανικολάου, όμως οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες η μία από τις μαχαιριές του δράστη τον βρήκε στην καρδιά.

thestival.gr

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ