ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΗΣ ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΔΩΣΕ ΠΡΙΜ ΝΙΚΗΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ Γ.Σ ΤΥΡΝΑΒΟΥ

Αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή η προσπάθεια των ανθρώπων του Γ.Σ Τυρνάβου, ενώ δικαιώνοντας τη διοίκηση και πιστοποιώντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται οι παίκτες του ιστορικού σωματείου πραγματοποιούν σπουδαίο πρωτάθλημα, φιγουράροντας στην 1η θέση της βαθμολογίας, μια ανάσα από την κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου.

Ενθουσιασμός και στις τάξεις των φιλάθλων, που έδωσαν δυναμικό παρών στις κερκίδες του κλειστού του Τυρνάβου στο παιχνίδι με τους Τιτάνες Αλμυρού, ενώ φίλαθλος της ομάδας θέλοντας να στηρίξει την προσπάθεια και να επιβραβεύσει τους αθλητές και το προπονητικό τιμ διέθεσε χρηματικό ποσό ως πριμ νίκης!

Η αξιέπαινη πρωτοβουλία ανήκει στη Χριστίνα Κουτιού, αδελφή του παλαίμαχου παίκτη της ομάδας Βασίλη Κουτιού και «χρυσού» χορηγού του συλλόγου, η οποία και έκανε γνωστό στους διοικούντες πως υπάρχει στη διάθεσή τους χρηματικό ποσό, το οποίο και θα μοιραστεί στην ομάδα.

«Δεν υπάρχουν λόγια για τη στήριξη όλων, ωστόσο τέτοιες πρωτοβουλίες δικαιώνουν τον αγώνα μας και κυρίως επιβραβεύουν την αγωνιστικότητα της ομάδας που μας κάνει περήφανους με τις επιτυχίες της», σημείωσε ο αντιπρόεδρος του Γ.Σ Τυρνάβου και πρόεδρος του τμήματος Γ. Ευαγγέλου, ευχαριστώντας και δημόσια την κ. Κουτιού για την κίνησή της.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ