ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΑΜΠΕΛΩΝΑ

Με μια λιτή και άκρως αθλητική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας της ομάδας μπάσκετ του Γυμναστικού Συλλόγου Αμπελώνα. Αθλητές και αθλήτριες όλων των ηλικιών, γονείς και μέλη της διοίκησης, γέμισαν το Κλειστό Γήπεδο της πόλης, ενώ το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι προπονητές της “ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΕ” κκ. Γιάννης Τζήμας και Βαγγέλης Κουτσοκέρας,

καθώς και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Ανδρέας Γιαννόπουλος, με τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Χρήστο Μάμμο.

Ο Πρόεδρος της Αμπελωνίτικης ομάδας κ. Σταύρος Κωτούλας, στον σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχαρίστησε τους δύο προπονητές για την τιμητική παρουσία τους στην εκδήλωση, σημείωσε ότι “ο Γ.Σ. Αμπελώνα τα τελευταία τρία χρόνια αποτελεί τον πολυπληθέστερο Σύλλογο της πόλης, αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς και προγραμματισμού” ενώ ευχαρίστησε τους γονείς, “που μας εμπιστεύονται ότι πολυτιμότερο έχουν”, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, υποσχόμενος ότι “θα συνεχιστεί η προσπάθεια παροχής υψηλού επιπέδου υπηρεσιών προς τους αθλητές, όπως οι μετακινήσεις με λεωφορεία, η παρουσία ιατρού, ο σύγχρονος υλικοτεχνικός εξοπλισμός και η συμμετοχή σε δράσεις, που φέρνουν τους αθλητές πιο κοντά στο μπάσκετ και τον αθλητισμό”.

Τέλος, αναφερόμενος στους μικρούς αθλητές και μικρές αθλήτριες της ομάδας, τόνισε, “όλοι εμείς στην διοίκηση της ομάδας, πριν 3 χρόνια, θέσαμε ως στόχο, όχι να φτιάξουμε τμήματα υποδομών, που θα παίρνουν πρωταθλήματα ή κύπελλα, αλλά, που θα σας κάνουν να αγαπήσετε το μπάσκετ, να μάθετε τα βασικά του αθλήματος και να σέβεστε αντίπαλους και συμπαίκτες. Το ποιοι από εσάς είναι καλοί, θα φανεί όταν θα φορέσετε την φανέλα της ανδρικής ομάδας, μέχρι τότε όμως, κοιτάξτε να απολαύσετε το άθλημα και να το μάθετε σωστά”.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ακολούθησε βράβευση της “ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΕ” για την προσφορά της στο μπάσκετ του νομού, βραβείο, που παρέλαβε ο κ. Γιάννης Τζήμας, ο οποίος αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Αμπελωνίτικου Συλλόγου, αναφερόμενος στους μικρούς αθλητές, τους παρότρυνε “να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να προσπαθούν για συνεχή βελτίωση”, φέρνοντας, μάλιστα, ως παράδειγμα τον συνεργάτη του στην Λαρισινή ομάδα, Βαγγέλη Κουτσοκέρα, “ο οποίος από τον πάγκο του Αμπελώνα, βρέθηκε στο προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού, κατακτώντας την Ευρωλίγκα του 2013!”.

Αμέσως μετά, ακολούθησε βράβευση του κ. Κουτσοκέρα για την προσφορά του στον Σύλλογο του Αμπελώνα, όπου επί ημερών του η ομάδα έφτασε ένα βήμα πριν την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία, με τον Λαρισαίο προπονητή να δηλώνει “χαρούμενος και συγκινημένος, που βρίσκεται ξανά σε γνώριμα μέρη”, ενώ ευχήθηκε στην ανδρική ομάδα “να καταφέρει να υλοποιήσει τον στόχο της και να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική”.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την καθιερωμένη κοπή πίτας, με τέσσερις τυχερούς να μοιράζονται ένα συμβολικό χρηματικό ποσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ