ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ Α.Ο.Σ. ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ DETROP BOUTIQUE ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών συγκέντρωση το περίπτερο του Αγροτικού Οινοποιητικού Συνεταιρισμού Τυρνάβου στη Διεθνή Εκθεση Κρασιών και Αποσταγμάτων Detrop Boutique 2020 που πραγματοποιείται στη Θεσσαλονίκη από τις 22 έως τις 24 Φεβρουαρίου. Τα δύο σταντς του συνεταιρισμού με τα κρασιά και τα αποστάγματα αποτέλεσαν πόλο έλξης ενώ απέσπασαν πολλά θετικά σχόλια

για την ποιότητά τους.

Την ίδια ώρα ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Χρ. Τσιτσιρίγγος, ο διευθυντής Β. Σίκαλος, στελέχη και διοικητικοί του συνεταιρισμού είχαν ουσιαστικές επαφές με εκπροσώπους επιχειρήσεων εμπορίας και διάθεσης κρασιών και αποσταγμάτων και τα αποτελέσματα αυτών των επαφών ήταν ενθαρρυντικά για το μέλλον του συνεταιρισμού.

Την ικανοποίησή του για την παρουσία του συνεταιρισμού και τα αποτελέσματα των επαφών εξέφρασε ο πρόεδρος του Α.Ο.Σ. κ. Τσιτσιρίγγος, επισημαίνοντας ότι η εξωστρέφεια και το άνοιγμα στις αγορές της Ελλάδας και του Εξωτερικού είναι κεντρική επιλογή της διοίκησης που είναι αποφασισμένη να φέρει τα ποιοτικά προϊόντα του Οινοποιείου σε μεγάλες κάβες, ποπιοτικά καταστήματα εστίασης, αλυσίδες ξενοδοχείων και σούπερ μάρκετς και φυσικά στις διεθνείς αγορές.

Η ΕΚΘΕΣΗ

Η Detrop Boutique διοργανώνεται από τη HELEXPO από 22 έως 24 Φεβρουαρίου 2020 στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης και απευθύνεται σε εμπόρους λιανικής και χονδρικής, αντιπροσώπους σουπερμάρκετ, ξενοδοχείων, εστιατορίων καθώς και σε καταστήματα ντελικατέσεν, οργανικών προϊόντων και φούρνους παράλληλα με την 9η ARTOZYMA Διεθνή Έκθεση αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής μηχανημάτων, πρώτων υλών, εξοπλισμού και έτοιμων προϊόντων και την έκθεση Αρωματικών – Φαρμακευτικών Φυτών και υπερτροφών “ΗΕRBAL EXPO” (21-23/2).

Η Detrop Boutique έχει ως στόχο να αναδείξει τα καλύτερα delicatessen προϊόντα και τρόφιμα, τόσο από άποψη ποιότητας όσο και μεθόδων παραγωγής των Ελλήνων μικροπαραγωγών. Μέσα από αυτή την «deli» έκθεση, τα ανώτερης και διακεκριμένης ποιότητας προϊόντα που προέρχονται ακόμα και από τα πιο απομακρυσμένα σημεία της χώρας προβάλλουν τον μοναδικό χαρακτήρα τους, σε Έλληνες και ξένους αγοραστές. Η γαστρονομική κουλτούρα της χώρας πλέον διευρύνεται εκτός συνόρων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ