ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ

ΓΡΑΦΕΙ Ο Γεώργιος Νταφούλης, Φυσικός, διευθυντής 2ου Γυμνασίου Φαρσάλων

Η Τοπική επιτροπή αντί να ζητήσει συγγνώμη από  τις φίλες και φίλους της παράταξης για τις αντιδημοκρατικές και καθεστωτικές διαδικασίες με τις οποίες επέτρεψε να διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση «παρωδία», με την αμέριστη αρωγή του Προέδρου της ΕΕ ΔΑΚΕ ΔΕ και του Προέδρου της ΟΛΜΕ, έχει το θράσος να μας ευχαριστήσει!!!

Οι λόγοι που τεκμηριώνουν την ακυρότητα αυτής της τοπικής επιτροπής ΔΑΚΕ ν. Λάρισας είναι :

1)     Δεν έγινε καμιά ψηφοφορία στις προτάσεις που κατατέθηκαν στη Γ.Σ. !!!

2)     ‘Έγινε επιβολή, χωρίς να κατατεθεί στη Γ.Σ. και χωρίς να ψηφισθεί  η πρόταση του προέδρου.

3)     Δεν έγινε ψηφοφορία, ούτε κατατέθηκε η πρόταση που όλοι συμφωνούσαμε, με την οποία η Τ.Ε θα είναι πάντα εντεκαμελής.

4)     Δεν εκλέχθηκε εφορευτική επιτροπή για διενέργεια μυστικής ψηφοφορίας.

5)     Το 7ο μέλος , δεν πρέπει να ανήκει στη Τ.Ε. , διότι κατέθεσε αίτηση παραίτησης και τίθεται εκτός ψηφοδελτίου της ΔΑΚΕ σύμφωνα με το Πρωτοδικείο .

6)     Η πρόταση της ΤΕ για πρόεδρο της ΕΛΜΕ είναι άκυρη, διότι σε κανένα άρθρο του κανονισμού λειτουργίας της ΔΑΚΕ ΔΕ δεν υπάρχει αναφορά δικαιοδοσίας που αφορά  πρόταση συναδέλφου για την προεδρεία της ΕΛΜΕ (για το λόγο αυτό προτείναμε τόσα χρόνια τον πρώτο σε σταυρούς συνάδελφο, κλείνοντας ερμητικά την πόρτα στις κάθε είδους συναλλαγές).

Η ΤΕ δεν σεβάστηκε την ισχυρή δημοκρατική ετυμηγορία των 656 συναδέλφων που στήριξαν το ψηφοδέλτιο της ΔΑΚΕ στις εκλογές του Δεκεμβρίου δίνοντας 229 σταυρούς στο συνάδελφο, Παναγιώτου Νικόλαο και 168 σταυρούς στο συνάδελφο, Φούντα Αθανάσιο.

Η ΤΕ αγνόησε τη βούληση των φίλων  της ΔΑΚΕ που τίμησαν με την ψήφο τους τη παράταξη καθώς και των μελών της γενικής συνέλευσης, δεν τήρησε την ηθική αρχή του πρώτου και υπέκυψε στην εγωιστική φιλοδοξία του δευτέρου σε σταυρούς Φούντα Αθανασίου , διακινδυνεύοντας την ενότητα της παράταξης!

Στη  συντριπτική τους πλειοψηφία οι ΔΑΚΙΤΕΣ είναι αγανακτισμένοι και απογοητευμένοι με όσα συνέβησαν, ζητούν την επιστροφή στην κανονικότητα και περιμένουν  τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν(νέα όχι στημένη γενική συνέλευση, εγγραφή μελών όλων των Δακιτών, ψήφιση και υλοποίηση των προτάσεων) ώστε να αποφευχθεί η διάσπαση της παράταξης που στις εκλογές της ΕΛΜΕ πήρε το 45%!