ΑΘΩΩΘΗΚΑΝ ΔΥΟ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΑΕΛ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ

Αθώους έκρινε σήμερα το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας δύο νεαρούς οπαδούς της ΑΕΛ, ηλικίας 20 και 19 ετών, που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια επεισοδίων με την αστυνομία πριν τον αγώνα των «βυσσινί» με τη Λαμία.

Ως μάρτυρες κατηγορίας εμφανίστηκαν αστυνομικοί, οι οποίοι και δεν ήταν σε θέση να αναγνωρίσουν με βεβαιότητα τους κατηγορούμενους ως συμμετέχοντες στα επεισόδια, με τους νεαρούς να αρνούνται κατηγορηματικά τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως ταξίδεψαν μεμονωμένα στη Λαμία για το παιχνίδι και το όχημά τους εγκλωβίστηκε στην περιοχή των επεισοδίων, όπου και συνελήφθησαν.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε την ενοχή των κατηγορουμένων για διατάραξη κοινής ειρήνης και παρακώλυση συγκοινωνιών και την αθώωση τους για τα επεισόδια, ενώ η τελική απόφαση του δικαστηρίου ήταν αθωωτική και για τους δύο κατηγορούμενους.

Θυμίζουμε πως με τη δικογραφία που έχει σχηματισθεί σε βάρος τους δύο ακόμη ανήλικοι οπαδοί της ΑΕΛ, ηλικίας 17 ετών, που συνελήφθησαν κατά τη διάρκεια των ίδιων επεισοδίων, θα δικασθούν από το δικαστήριο Ανηλίκων της Λαμίας στις 26 Μαρτίου.

Ειρήνη Παπουτσή

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ