ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ

Αποκριάτικες εκδηλώσεις στην Τσαριτσάνη θα διοργανώσει ο Μορφωτικός Σύλλογος Τσαριτσάνης το σαββατοκύριακο της Αποκριάς. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου

Όπως και να το κάνουμε αποκριές χωρίς, χορό, κέφι, διασκέδαση, έμπνευση, ευρηματικότητα, φαντασία και σάτιρα δεν γίνεται. Φορέστε λοιπόν ότι στολή επιθυμείτε και προπαντός την καλή σας διάθεση και ελάτε στο maske party του Συλλόγου στο cafe/bar fab στις 21:00.

Κυριακή 1 Μαρτίου

Μια υπαίθρια καρναβαλική δράση με παραδοσιακό χρώμα, “Το Γαϊτανάκι” θα ξετυλιχτεί στο κέντρο του χωριού αλλά και στις γειτονιές στο πλαίσιο των αποκριάτικων εκδηλώσεων του Συλλόγου. Στις 11.30 θα ξεκινήσει η παρέλαση των μεταμφιεσμένων με το γαϊτανάκι από το “Δεσποτικό” με τη συνοδεία παραδοσιακής μουσικής. Η διαδρομή που θα ακολουθήσει είναι Αλκαζάρ-Μπουμπουτσιά-Παναγιά και θα καταλήξει στους κεντρικούς δρόμους της πλατείας όπου στη συνέχεια θα ακολουθήσει γλέντι με παραδοσιακή ορχήστρα. Κατά τη διάρκεια της διαδρομής τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου θα παρουσιάσουν παραδοσιακούς χορούς προσφέροντας άφθονο κέφι και διασκέδαση.

 

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ Paidis.com