ΝΕΚΡΑ ΔΕΣΠΟΖΟΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ ΑΠΟ ΦΟΛΕΣ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Γατάκι εντοπίστηκε νεκρό στη μέση του δρόμου στην ίδια περιοχή

Νέα περίπτωση θανάτωσης ζώων απασχολεί από το πρωί της Τετάρτης τους φιλόζωους της Λάρισας, καθώς άγνωστοι «έσπειραν» τον θάνατο στη συνοικία της Νεράιδας, με αποτέλεσμα δύο τουλάχιστον ζώα να χάσουν τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες της σελίδας οι ασυνείδητοι έριξαν φόλες στην περιοχή του μικρού Προφήτη Ηλία, όπου καθημερινά παίζουν και κινούνται δεκάδες μικρά παιδιά, ενώ η απάνθρωπη πράξη τους οδήγησε στον θάνατο δύο δεσποζόμενα σκυλιά.

Μέλη των «Αδέσποτων Εθελοντών Λάρισας» απευθύνουν έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει για τον εντοπισμό των δραστών, επισημαίνοντας παράλληλα στους ιδιοκτήτες ζώων αλλά και τους φιλόζωους να προσέχουν τα κατοικίδια που βγάζουν βόλτα στο παρκάκι και την ευρύτερη περιοχή, αλλά και τα αδεσποτάκια που μπορεί να πέσουν θύματα των ασυνείδητων.

Γατάκι εντοπίστηκε νεκρό στη μέση του δρόμου

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης περίοικοι και περαστικοί που κινούνταν στη συνοικία της Νεράιδας, όταν και εντόπισαν νεκρό ένα γατάκι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του paidis.com το άτυχο ζώο, που έφερε εμφανές και μάλλον «ύποπτο» τραύμα στο κεφάλι, χτυπήθηκε νωρίς το βράδυ της Τρίτης από διερχόμενο όχημα και εγκαταλείφθηκε στην τύχη του, για να καταλήξει νεκρό στη μέση του δρόμου, ενώ εντοπίστηκε σε ακαμψία στην οδό Μήλου.

Αξίζει να σημειωθεί πως κάτοικος της συνοικίας επικοινώνησε με τη σελίδα κάνοντας γνωστό το περιστατικό και ζητώντας πληροφορίες για την περισυλλογή του ζώου, ενώ άμεσα ειδοποιήθηκε η υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου Λαρισαίων, με τους αρμόδιους να δίνουν σχετικές οδηγίες για την αντιμετώπιση του περιστατικού (τοποθέτηση σε σακούλα ή κλειστό κουτί).

Εντός της ημέρας πραγματοποιήθηκε και η περισυλλογή του ζώου από τις υπηρεσίες, που θα προχωρήσουν και στην υγειονομική ταφή του άτυχου τετράποδου.

Ειρήνη Παπουτσή

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ