ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΡ. ΚΑΠΕΤΑΝΟΥ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΤΟ ΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Τον Πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Χρήστο Καπετάνο επισκέφθηκε η νέα πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιάς  Μαρία Ζεστούλη,  καθηγήτρια φιλόλογος,  η οποία ανέλαβε καθήκοντα προέδρου της τοπικής ΔΗΜ.Τ.Ο. μετά την παραίτηση του Χρήστου Χατζησαλάτα, ο οποίος τοποθετήθηκε ως  Τομεάρχης του Κόμματος στο νομό Μαγνησίας.

Ο κ.Καπετάνος, ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο της νέας προέδρου για το διάστημα έως τις εσωκομματικές εκλογές και τόνισε την ανάγκη συνέχισης της λειτουργίας του κόμματος μέσα σε ενωτικό κλίμα, πέρα και πάνω από πρόσωπα, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον της Πατρίδας μας. Τέλος, ευχαρίστησε τον απελθόντα πρόεδρο Χρήστο Χατζησαλάτα για τη συνεισφορά του.

Από την πλευρά της η κα Ζεστούλη, ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΟ.Δ.Ε. για την εμπιστοσύνη του και την έως τώρα συνεργασία τους από τη θέση της τομεάρχη της ΝΟ.Δ.Ε. Λάρισας  και δήλωσε ότι θα καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, έτσι ώστε η ΔΗΜ.Τ.Ο. Αγιάς να αποτελέσει οργάνωση πρότυπο και ευχαρίστησε τόσο τον απελθόντα πρόεδρο όσο και όλα τα μέλη της ΔΗΜ.Τ.Ο., που την εξέλεξαν ως πρόεδρο της Tοπικής Oργάνωσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ