ΟΔΥΣΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΛΟΓΙΑΣΤΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ

Σύμφωνα με τον μύθο ο Οδυσσέας στον δρόμο για την Ιθάκη, συνάντησε την Κίρκη, την ξελογιάστρα μάγισσα, που με ένα της βλέμμα ξελόγιαζε όλους τους άντρες. Όχι όμως και τον Οδυσσέα ο οποίος της αντιστάθηκε και έτσι έγινε ο ήρωάς της.

Μετά από χιλιετίες ο Οδυσσέας και η ξελογιάστρα Κίρκη δίνουν ξανά ραντεβού, στον Τύρναβο αυτή τη φορά και ναυαγούν οι δυο τους στο πιο ιστορικό σημείο της πόλης! Τον Οδυσσέα και την ξελογιάστρα του, μας τους παρουσιάζουν ο Αλέξης Μπεκίρης-King of Hair, ο Πάτροκλος Καλέσης – cafe bar “Ναυάγιο” και η ομάδα τους που εφέτος κλείνει τρία χρόνια συνεργασίας και ετοιμάζεται για ακόμα μία φορά να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα πιο γνωστά καρναβάλια σε όλη την Ελλάδα!

Αν θες και εσύ να είσαι από τους πρώτους που θα δουν από κοντά τον Οδυσσέα και τις Ξελογιάστρες του, η ομάδα της πρωτοτυπίας και των βραβείων σε περιμένει την Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου και ώρα 22:00, στην επίσημη των φετινών στολών και σε ένα party όλο μυστήριο στο cafe-bar “Ναυάγιο”, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Τυρναβίτικου Καρναβαλιού!