ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Πρωτοπορεί για μια ακόμη φορά το Θεσσαλικό Θέατρο Λάρισας, καθώς σε μια εξαιρετική πρωτοβουλία ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο το 1ο σεμινάριο “Στα Τοπία του Αρχαίου Δράματος” με θέμα “Σκηνογραφικές και ενδυματολογικές προσεγγίσεις στο Αρχαίο Δράμα” με εισηγήτρια την Άση Δημητρολοπούλου.

Πρόκειται για μια προσφορά του ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας στους εκπαιδευτικούς της δευτεροβάθμιας που ασχολούνται με την θεατρική αγωγή, ενώ μέσα από μια σοβαρά επιμελημένη διοργάνωση, αλλά και μια σε βάθος ανάπτυξη του θέματος οι εκπαιδευτικοί έζησαν μια σπάνια εμπειρία που σαφώς θα βοηθήσει στο έργο τους.

«Πιστεύω πολύ σ αυτό το ρόλο του μέντορα για το Θεσσαλικό Θέατρο. Το αίτημα είναι όχι η συσσώρευση ” events” αλλά η αναζήτηση μιας υψηλής αισθητικής», ήταν το σχόλιο της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Θ.Θ Κ. Σπανού, που με τις… ανησυχίες της απογειώνει το αγαπημένο θέατρο των Λαρισαίων.

Στη Λάρισα των δύο αρχαίων θεάτρων και με μέντορα το «Θεσσαλικό» ο δρόμος άνοιξε για τα καλά και φυσικά περιμένουμε τη (σίγουρα) λαμπρή συνέχεια!

Ε.Π.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ