ΑΔΙΑΒΑΣΤΟΙ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΤΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ

Κωνσταντίνος Κοντσιώτης, Msc Φυσικός στο ΓΕΛ Φαλάνης, Αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ ν. Λάρισας

Για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται περίτρανα ότι οι αιρετοί των Παρεμβάσεων στο Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ν. Λάρισας είναι αδιάβαστοι, επιπόλαιοι και παραπληροφορούν τους συναδέλφους.

Ισχυρίζονται στο ενημερωτικό (;) τους ότι η σύγκληση του Συμβουλίου για τα κενά και τα πλεονάσματα στα ειδικά σχολεία Σ.Μ.Ε.Α.Ε., Ε.Ε.Ε.ΕΚ. και Τ.Ε. ήταν προσχηματική, αφού, σύμφωνα με την εγκύκλιο 23907/Ε2/18-02-2020 του Υπουργείου, πουθενά δεν εμπλέκεται το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ως συλλογικό όργανο στην όλη διαδικασία. Αν διάβαζαν την εγκύκλιο θα διαπίστωναν ότι αναφέρει: «Οι πίνακες Α’ των Σ.Μ.Ε.Α.Ε., των Ε.Ε.Ε.ΕΚ. και των Τ.Ε. θα υπογραφούν από τους Δ/ντές των σχολικών μονάδων και στη συνέχεια θα αποσταλούν στην οικεία Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης, ενώ οι πίνακες Β’ και Γ’ θα συνταχθούν – αφού ελεγχθούν τα στοιχεία των πινάκων Α’ – και θα υπογραφούν από τον Δ/ντή Εκπ/σης, ύστερα από γνώμη του Π.Υ.Σ.Δ.Ε.». Άραγε τί να συμβαίνει;

Προσπαθούν να παραπληροφορήσουν τους συναδέλφους και το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε., κινδυνολογώντας ότι αφαιρούνται αρμοδιότητες από το Π.Υ.Σ.Δ.Ε., ή δεν μπαίνουν στον κόπο να μελετήσουν τις εγκυκλίους; Ότι και να ισχύει, είναι απαράδεκτοι και δεν τιμούν τη θέση τους.

 

Λάρισα, 28-02-2020

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΗΜΕΡΩΝ